Mehmet Ali Erbil'e 70 bin liralık yüzük hediyesi!

Mehmet Ali Erbil, 65 yaşına girdi. Kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi’nin organize ettiği sürpriz doğum günü partisinde Erbil'i dostları ve eski eşi Nergis Kumbasar yalnız bırakmadı. Erbile'e, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye edilmesi dikkatlerden kaçmadı.


Mehmet Ali Erbil, 65 yaşına girdi. Kızı Yasmin Erbil ve oğlu Ali Sadi'nin organize ettiği sürpriz doğum günü partisinde Erbil'i dostları ve eski eşi Nergis Kumbasar yalnız bırakmadı. Erbile'e, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Ali Erbil, Karaköy'deki bir mekada 65'inci yaşını kutladı. Kızı Yasmin Erbil, oğlu Ali Sadi, eski eşi Nergis Kumbasar,Onur Büyüktopçu, Nurseli İdiz, Gülay Kamaz, Bülent Korkmaz, Merve Özaltın ve ağabeyi Mustafa Erbil gecede göze çarpan isimler arasındaydı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel kızı Yasmin Erbil tarafından özel olarak hazırlatılan pasta ilgi odağı oldu. Çarkıfelek'teki motifiyle birlikte ‘Dobrosvski','Parmaktan sonra', ‘Acımadı ki', ‘Mehmet Ali Beyyy' gibi efsane sözleriyle bezenmiş pastadaki mumları üfleyen ünlü şovmen, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Mehmet Ali Erbil'i çocuklarıyla birlikte mutluluğunu görünce duygusallaşan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, gözyaşlarına hakim olamadı ve ağlamaya başladı.

70 BİN TL'LİK PIRLANTA YÜZÜK

Mekanın sahibi Bülent Korkmaz'ın, 70 bin TL değerinde pırlanta yüzük hediye etmesi dikkatlerden kaçmadı. Erbil, yeni yaşından beklentisini ise ''Sağlık ve huzur'' sözleri ile özetledi.