Buse Varol'dan flaş ayrılık hamlesi! Yüzüğünü çıkardı...

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, mutlu evliliklerini iki çocukla taçlandırmıştı. Evliliklerinde 3. yılı geride bırakan Alişan ile Buse Varol çifti, günlerdir ayrılık iddialarıyla gündemde. Ünlü çiftin kızları Eliz'in 1. yaş günü kutlamasında patlak veren krizi atlatamayan Alişan ile Buse Varol'dan kötü haber geldi.

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, mutlu evliliklerini iki çocukla taçlandırmıştı. Evliliklerinde 3. yılı geride bırakan Alişan ile Buse Varol çifti, günlerdir ayrılık iddialarıyla gündemde.

Ünlü çiftin kızları Eliz'in 1. yaş günü kutlamasında patlak veren krizi atlatamayan Alişan ile Buse Varol'dan kötü haber geldi.

Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, kızı Eliz için İstanbul'un en lüks otellerinden birinde doğum günü partisi verirken Alişan ise ailesi ile eşi olmadan kızının 1. yaşını kutlamıştı. Sosyal medya paylaşımlarının ele verdiği olay sonrası ayrılık iddiaları gündeme gelen çifttin boşanma dilekçelerini verdikleri öğrenilmişti.

Son olarak bir AVM'de görüntülenen Buse Varol'un parmağında yüzük olmaması dikkatlerden kaçmadı. İşte boşanmanın eşiğindeki Alişan ile Buse Varol cephesinde son durum...

VAROL 'KONUŞMAK İSTEMİYORUM' DEDİ

Alişan-Buse Varol çiftinin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı kutlayan ikilinin boşanma kararı aldığı iddia ediliyordu. Buse Varol önceki gün Etiler'deki bir AVM'de görüntülendi.

Varol'un parmağında evlilik yüzüğü ya da tektaş olmaması dikkat çekti. Varol, konuyla ilgili sorulara 'Konuşmak istemiyorum. Öyle bir şey yok' yanıtını verdi. Bu arada yakın dostlarının ikilinin evliliğini kurtarmak için çabaladığı öğrenildi.

2018 yılında görkemli bir düğünle evlenen Alişan ve Buse Varol çifti ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. Eşinin düzenlediği partiye katılmayan Alişan ise kendi ailesiyle kızına sade bir doğum günü kutlaması yaptı. Kızının doğum gününü ayrı ayrı yerlerde kutlayan çift, haklarında çıkan ayrılık haberleri için peş peşe açıklama yaptı.

BİZİ BİZE BIRAKIN

Alişan yaşananlarla ilgili dün bir açıklama yaptı: 'Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Ne olur artık senaryolar üretmeyin, yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim.'
Buse Varol köprüleri attı yüzüğü çıkardı Boşanmanın eşiğindeki Alişan ile Buse Varol cephesinde son durum...

ALİŞAN: DOĞUM GÜNÜNE SADECE KADINLAR VE ÇOCUKLAR KATILDI

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına açıklama yapan Alişan, 'Benim için hiçbir şey önemli değil çünkü amcası Eliz'in 1. yaşını göremedi. Buse'nin düzenlediği partide kadınlar ve çocuklar vardı, erkekler yoktu' dedi.

BUSE VAROL: EVDEKİ PARTİYE DAVET EDİLMEDİM

Alişan ve ailesinin evde düzenlediği doğum günü partisine katılmayan Buse Varol ise sunuculara gönderdiği mesajda 'Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek' ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Çift hakkındaki ilk dedikodu Buse Varol'un Instagram sayfasından Alişan ile yer aldığı fotoğrafları kaldırmasıyla gündeme geldi. Ardından Buse Varol 'Yeniden bir diziyle anlaştım. Setlere geri dönüyorum, inşallah aralık ayında yeni projeye başlayacağım. bundan kaynaklı Instagram'ım da bir temizlik yaptım. Sadece kendi fotoğraflarım olsun ve işle ilgili şeyler paylaşayım diye fotoğrafların bazılarını sildim' dedi.

Buse Varol, doğum günü partisine Filipinli 3 dadısıyla katıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından Varol, dadılarına teşekkür etti.

AYLIK DADI MASRAFI 60 BİN TL

Öte yandan Alişan'ın çocukları için tuttuğu 3 dadının maaşları da ortaya çıktı. Dadıların aylık 20 bin maaş aldığı öğrenilirken, toplamda Alişan'ın aylık dadı masrafının 60 bin TL olduğu belirlendi.

Şarkıcı Alişan'ın, eşi Buse Varol'suz aile fotoğrafı kafaları karıştırdı. İki ünlü isminde yaptığı son paylaşımlar magazin gündemine damga vurdu.

Evliliklerinde 3. yılı geride bırakan ünlü çifti, yine ayrılık iddialarıyla gündeme geldi.

Alişan ve Buse Varol'un kızı Eliz bugün bir yaşına bastı. Buse Varol dün Eliz için görkemli bir doğum günü partisi düzenledi ve partiden paylaştığı fotoğraflarda Alişan yoktu.

Alişan da bugün yeğenleriyle Eliz'e pasta üfletti ve onun da paylaştığı fotoğraflarda Buse Varol yoktu.

Peki ünlü çift arasında neler oluyor?


Alişan ve Buse Varol kızlarının doğum gününü kutladı.

Alişan kızının doğum gününü kutlarken paylaşımlarda eşi Buse Varol yoktu.

Buse Varol da çeşitli pozlar paylaştı ancak onun paylaşımlarında da Alişan pek görünmüyordu.

Alişan son paylaşımlarında korona virüsten vefat eden kardeşinin çocukları ve eşiyle pozlarını paylaşırken Buse Varol'un fotoğrafta olmaması gündem oldu.

İkilinin paylaşımlarında birbirlerine yer vermemesi takipçilerinin de gözünden kaçmadı.

Alişan ve Buse Varol'un fotoğraflarına yorum yağdı.

Çoğu takipçi 'Eşi neden resimde yok', 'Ayrılık çanları mı?', 'Araları mı bozuk', 'Buse'nin partisinde Alişan ve ailesi yok' yazdı.

Buse Varol'un paylaşımlarına da benzer yorumlar gelirken ağırlıklı olarak 'Alişan nerede?' yorumları bulunuyordu.

İkilinin daha önce de ayrılacakları konuşulmuş ancak Alişan bu iddiaları yalanlamıştı.

Alişan, kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından kutlayanlara tek tek teşekkür etti.