Şenol İpek ve Nur Şipka evlilik hazırlığında!

Esra Sönmezer’in sunduğu programa konuk olan Şenol İpek, Nur Şipka’ya ilk görüşte aşık olduğunu ve evlenmek istediği söyledi.

Şenol İpek, evlilik hazırlığı yaptığı Nur Şipka'ya ilk görüşte aşık olduğunu ve evlenmek istediği söyledi. 47 yaşındaki ünlü isim, nasıl tanıştıklarını da anlattı.

İpek, “Yeni boşanmıştım. Ablam 'Sana Bosna'dan Boşnak bir kız bulup getireceğim' dedi. Gülüp geçtim. Akasya'da arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Nur çıktı karşıma. ‘Kimsin sen?' dedim. ‘Nur ben' dedi' diye konuştu ve ekledi:

BABA OLMAK İSTİYOR

‘Sen göçmen misin, Boşnak mısın?' diye sordum. ‘Evet' dedi. ‘Ben seninle evlenirim' dedim. Her şey o anda başladı.” Pandemi nedeniyle düğün tarihlerini ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen İpek, “Baba olmayı çok istiyorum. Niyetimiz var.

Şenol İpek ve Nur Şipka evlilik hazırlığında!

'HÜLYA'YI GÖRÜNCE TİTREDİM'

Hülya Avşar ile 1996 yılında çektiği yılbaşı programını unutamadığını ifade eden Şenol İpek, Sönmezer'in “Hülya Avşar'ı görünce etkilendin mi?” sorusuna da “Kendisinin hayranıydım. Etkilenmemek mümkün mü? Bir de klipte sevgiliyi oynuyoruz. Düşünsene karşında Hülya Avşar var. Titriyorsun. Oyunculuk falan yerlerde' yanıtını verdi.