Beraber Geldikleri Dünyada, Beraber Dünya Evine Girdiler

Ordu’da ikiz kardesler Gökhan ve Okan Yildirim, tanistiklari kiz kardesler Melike ve Melek Gündüz ile ayni anda dünya evine girdi. Her iki kardes, ayni anda evlenmenin mutlulugunu yasiyor.

Ordu’da yasayan tek yumurta ikizleri 23 yasindaki Okan ve Gökhan Yildirim, hayatlari boyunca neredeyse hiç ayrilmadi. Okan Yildirim, yaklasik 7 ay önce bir arkadasinin vasitasi ile 18 yasindaki Melek Gündüz ile tanisti ve görüsmeye basladi.



Ikiz kardesler ile kiz kardeslerin söz merasimi ayni anda yapildi

Bir süre sonra ikizi Gökhan Yildirim da Melek Gündüz’ün ablasi olan 21 yasindaki Melike Gündüz ile görüsmeye basladi.

Her iki çiftin ilk önce söz merasimleri ayni anda yapildi, sonrasinda ise ikizler, kiz kardesler ile düzenlenen tek dügün merasiminde dünya evine girdi. Çiftin mutluluklari gözlerinden okunurken, hem gelin, hem de damatlar ayni anda evlendikleri için mutlu olduklarini söyledi.



“Ben esimin gözlerine vuruldum, aileden iki kizi birden almak zor oldu”

Gökhan Yildirim, kardeslerinin sevgili olduklarini, sonrasinda ise Melike Gündüz ile tanistiklarini ve evlilik karari aldiklarini belirterek, “Ben kardesimi, sevgilisi ve ablasini köye götürürken tanistik. Sonrasinda sürekli olarak görüsünce onun gözlerine vuruldum. Bizim sözlenme zamani gelince kizlarin yengeleri ‘olmusken ikisi birden olsun’ dedi ve ayni anda söz yaptik. Sonrasinda bu asamaya geldik. Biraz zor oldu ama aldik” dedi.



“Dügünümüzü duyanlar sasirdi”

Okan Yildirim, “Biz yaklasik 7 ay önce kuzeninin sayesinde tanistik. Sonrasinda süreç ilerledi. Sonradan kardesim ile esimin ablasi tanistilar. Olaylar bu sekilde gelisti. Bizim dügünümüzü duyanlar sasiriyor” seklinde konustu.



Kiz kardesler, ayni anda evlendikleri ve ayni eve gelin olduklari için mutlu

Kiz kardesler Melike ve Melek Gündüz ayna anda evlendikleri ve ayni aileye gelin olduklari için mutlu olduklarini söylediler.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.