Modaci Ve Tasarimci Andiç, Bir Ilki Gerçeklestirecek

Ünlü Modaci Cafer Andiç, mayis ayinda yapacagi defilede 50 modelin yani sira özel kisilere de podyumda yer vererek bir ilki gerçeklestirecek.

Ünlü Modaci ve Tasarimci Cafer Andiç, bir ilki gerçeklestirecek. Andiç, mayis ayinda yapacagi defilede 50 ünlü modelin yani sira 5 down sendromlu, 5 epilepsi hastasi, 5 kimsesiz yurdunda büyümüs kiz çocugu ve modellige yön vermis ama yapamamis 5 kiz çocugunun yer alacagini söyledi.

Yapacagi çalisma için özel bir ekip kuran Andiç, defilenin moda turizminde çok ses getirecegini ifade etti.

Andiç, sponsor almadan kendi imkanlariyla yapacagi defilede mor bir hali üzerinde parçalarini sergileyecek.

“Podyumda Özge Ulusoy, Wilma Elles gibi ünlü isimler de yer alacak”

Modaci ve Tasarimci Cafer Andiç, mayis ayinda yapacagi defilede, podyumda herkesin heyecanla izleyecegi ve yakindan görmek istedigi mankenlerin olacagini söyledi.

Ünlü mankenlerle görüsmelerinin devam ettigini belirten Andiç, “50 modelimiz olacak. Görüsmelerim devam ediyor ama birkaç isim vermem gerekiyorsa, Özge Ulusoy, Wilma Elles, Ece Gürsel gibi isimler olacak” dedi.



“Defile mayis ayinin son haftasi gerçeklesecek”

Defilenin mayis ayinin son haftasi olacagini söyleyen Andiç, “Çalismalarim hizla devam ediyor. Bunun için de özel bir ekip kurdum. Türkiye için büyük moda alaninda hem de moda turizminde çok ses getirecek bir defile olacak. Defilemiz mayis ayinin son haftasinda gerçeklesecek” diye konustu.



“Dünyada bir ilki gerçeklestirecegim”

Dünyada bir ilki gerçeklestirecegini dile getiren Modaci ve Tasarimci Cafer Andiç, “Dünyada bir ilki gerçeklestirecegim. Bunun çok arastirmasini yaptim. Burada 50 tane modelimiz olacak. Bunun 20 tanesi üst düzeyde model olacak. 20 tane de ekstra özel çocuklarimiz olacak epilepsi, down sendromlu çocuklarimiz da olacak. Mor bir hali üzerinde güzel bir defileye imza atacagim. Hiçbir destek hiçbir sponsor almadan tamamen bireysel gücümle yapacagim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.