Evlilik yolunda ilk adım!

Oğulcan Engin ve Miray Daner ilk kez Bebek Otel'den çıkarken görüntülenmiş, ikilinin aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yaklaşık 3 aydır birlikte olan çift, yeni yılı birlikte karşıladı. Engin, güzel oyuncuyu ailesiyle tanıştırdı. Sevgilisinin babası Sinan Engin'le aynı masada yemek yiyen Daner'in fotoğrafları sosyal medyaya düştü.

Ezgi Eyüboğlu ile iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalayan Oğulcan Engin, kısa süre sonra Miray Daner'le aşk yaşamaya başlamıştı.

İLK KEZ EL ELE

Ünlü çift, yaklaşık üç ay önce Bebek Hotel'den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, "İlişkiniz nasıl gidiyor?" sorusuna, "Güzel gidiyor" yanıtını vermişti.

Hızlı adımlarla araca binmeye çalışan 31 yaşındaki işletmeci Oğulcan Engin ise kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına; "Sonra konuşuruz" demişti.

KURAL BOZMUŞTU

İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, bu yaşananların ardından kural bozmuştu. Bir mekanda birlikte vakit geçiren aşıklar, objektiflere poz vermişti. Daner, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti.

Ünlü oyuncunun gönderisine kalp emojisi eklemesi ve sevgilisini etiketlemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü..

YENİ YILI BİRLİKTE KARŞILADILAR

Aşkları dolu dizgin devam eden Oğulcan Engin ile kendisinden 9 yaş küçük oyuncu sevgilisi Miray Daner, 2022 yılını birlikte karşıladı.

Oğulcan Engin, güzel oyuncuyu ailesiyle tanıştırdı. Sevgilisinin babası Sinan Engin'le aynı masada yemek yiyen Daner'in fotoğrafları sosyal medyaya düştü.

Oğulcan Engin, Miray Daner'le ilk aşk pozunu da Instagram sayfasında yayınladı..