Atina'yı Serenay'ın ayağına getirdi!

Son günlerde takıntılı hayranı nedeniyle zor günler yaşayan Serenay Sarıkaya'nın işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı konuşuluyor. Aracına yapılan saldırı sonrası zor günler geçiren Serenay'a Evirgen destek oluyor. Umut Evirgen, Atina’da Marianna Papamakariou’nun konserine gidemediği için üzülen Serenay Sarıkaya için İstanbul’da 'Yunan Gecesi' organize etti.

Serenay Sarıkaya'nın aracı, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğradı. Ünlü oyuncu olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Sarıkaya'nın sevgilisi Umut Evirgen'in ünlü oyuncunun yanına koşup güvenliği için koruma ekibi görevlendirdiği iddia edildi.

Ayrıldıkları yönünde haberler çıkan Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'nın aşkı devam ediyor. Yılbaşı öncesi Amerika'nın ardından Atina ve Paris'e giden âşıklar, dönüşte kısa bir ayrılık yaşasa da yeniden barışmış.

Atina'da gezerken, en sevdiği Yunan sanatçılardan Marianna Papamakariou'nun yılbaşında konseri olduğunu gören Sarıkaya, Paris'e devam edecekleri için bu konseri kaçırdığına çok üzülmüş.

Sevgilisinin üzülmesine üzülen Evirgen ise gizli bir organizasyon yaparak Papamakariou'yu İstanbul'a davet edip, sahibi olduğu La Boucherie'de özel bir Yunan gecesi organize etmiş. Geçen perşembe gecesi gerçekleşen konser için Umut Evirgen'in 150 bin lira harcadığı söyleniyor.

Serenay Sarıkaya, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Aracına yapılan saldırı sonrası durumu sorulan oyuncu, 'İyiyim daha iyiyim çok şükür. Şimdilik hastanede üç hafta kadar orada. Sonrası için elimizden geleni yapıyoruz, takip edeceğiz' dedi.

'Saldırıyı yapan kişinin ailesi tarafından bir özür geldi mi?' sorularına Serenay Sarıkaya, 'Yok. Ben zaten tanımıyorum, hiç öyle bir şey olmadı' dedi.

SERENAY'DAN 'EVİRGEN' CEVABI
Umut Evirgen'le aşk iddialarına ilk kez cevap veren güzel oyuncu, Evirgen'in ailesinin kendisini istemediği haberlerinin hatırlatılması üzerine konuştu.

Sarıkaya, 'O haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Bu konularla ilgili hakikaten konuşmayı sevmiyorum. Çıkan hiçbir şeyle ilgili haberim yok. Umut çok uzun zamandır yakından tanıdığım sizin de bildiğiniz çok uzun zamandır arkadaşım, böyle' diye konuştu.