Serdar Ortaç'tan olay yaratacak itiraf!

Şarkıcı Serdar Ortaç, dün akşam Yeni Gazino'da sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla konuşan Ortaç, "Kaç tane çocuğum olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" itirafıyla şok etti.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, gündem yaratan açıklamalar yaptı. Çocuk sahibi olmak için geciktiğini söyleyen Ortaç, 'Kaç tane çocuğum olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık'' sözleri ile röportajı bambaşka bir boyuta taşıdı.

'GENÇLERDİ, İSTEMEDİLER'

Muhabirlerin, 'Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimler var mı?' sorusuna ise 'Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi henüz. Onlar haklı bir şey diyemiyorum.' dedi

'CHLOE'NİN ADINI DUYMAK İSTEMİYORUM'

Eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili yönetilmek istenen soruları 'Bana ondan bahsetmeyin. Bütün borçlarımı ödedim lanet olsun! 8 senelik kocasının evine haciz koyduran kadına o paralar nasıl yarayacaksa artık... Bırakın yaram kanasın.' ifadelerini kullanan Serdar Ortaç, Loughnan'ın adını bile duymak istemediğini dile getirdi.

'KİME YAZDIĞIMI UNUTTUM'

Ortaç, ''Nehir Gözlüm' adlı şarkıyı Cansu Dere için mi yoksa Nehir Erdoğan için mi yazdınız?' şeklindeki soruya, 'Unuttum arkadaşlar çok uzun zaman oldu' yanıtını verdi.

YONCA LODİ'DEN 'METAVERSE' İTİRAFI

Ortaç'ın ardından aynı mekanda şarkıcı Yonca Lodi sahne aldı. Lodi, 'Bu aralar Metaverse ile ilgiliyim. Etiler, Bebek ve Nişantaşı'nda olmak üzere ne kadar arsa ve cadde varsa almaya çalışıyorum. Toprak ağası olmak gibi bir gayem yok ancak, bir gün gelecek buralar çok değerlenecek' derken, yakın zamanda bir Metaverse konseri yapmak istediğini de dile getirdi.