Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili son dakika haberi! Kuzeni konuştu

BAKIRKÖY'de şoförü ile birlikte yemek yediği balıkçıda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kuzeni Mehmet Akyüz, olayın nedeniyle ilgili bilgileri olmadığını ifade ederek, "Cenazesi Rize'ye götürülecek" dedi.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece 00.30 sıralarında Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde bir balıkçıda kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Kanlar içinde kalan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralandı. Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü de kurşunların hedefi olarak yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri hızla gelirken ilk müdahale burada yapıldı Mahmutyazıcıoğlu ve şoförü hastaneye götürüldü. Ağır yaralı olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

Şoförünün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NA SİLAHLA SALDIRI DÜZENLEYENLER KAÇTI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu bir balık restoranında öldüren kimliği belrsiz kişi yada kişiler olayın ardından hızla uzaklaştı. Kaçan şahısları emniyet her yerde arıyor. Saldırganların eşgalinin belirlenmesi için titiz bir çalışma yürütülüyor.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili son dakika haberi! Kuzeni konuştu

RESTORANIN GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Saldırı sonrası polis mekanı kuşatırken, her detay ele alınıyor. Olayın aydınlatılmasında hiç kuşkusuz ki güvenlik kameraları etkili olacak. Polis restoranın güvenlik kamera kayıtlarını da inceliyor.

Bakırköy'de şoförü ile birlikte yemek yediği balıkçıda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kuzeni Mehmet Akyüz, olayın nedeniyle ilgili bilgileri olmadığını ifade ederek, 'Cenazesi Rize'ye götürülecek' dedi.

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili son dakika haberi! Kuzeni konuştu

Olay saat 00.30'da Bakırköy'deki bir balıkçıda meydana geldi. Bir dönem Beşiktaş yöneticiliği de yapan sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), şoförü ile birlikte yemek yediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu önünde polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

'EŞİNE DE ULAŞILMADIĞIYLA İLGİLİ DE BİLGİM YOK'

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesini almak için adli tıp kurumuna gelen kuzeni Mehmet Akyüz, konuştu. Akyüz, olayla ilgili bir bilgileri olmadığını ifade ederek Ece Erken'den de haberlerinin olmadığını söyledi. Akyüz, 'Rize'ye götürecekler. Cenazesi burada kılınacak diye geldik ama burada olmayacak. Olayla ilgili hiç bilgim yok. Eşine de ulaşılmadığıyla ilgili de bilgim yok' dedi.