Tamer Karadağlı da yağan kardan nasibini aldı!

Yoğun kar yağışına Ankara'da yakalanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, dün akşam saatlerinde kayan aracını kontrol edemeyerek kaza yaptı. Çarptığı aracın şoförünü bulamayan oyuncu, sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak; otomobilin sahibini aradığını duyurdu.

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı, Ankara'da kara teslim oldu. Karın etkisini gösterdiği saatlerde dışarıda olan Tamer Karadağlı aracını kontrol edemeyince, başka bir otomobile çarptı.

Tamer Karadağlı da yağan kardan nasibini aldı!

Çarptığı aracın hasarını karşılamak isteyen Karadağlı, sosyal medyadan duyuru yaptı. Otomobilin fotoğrafını Instagram'dan paylaşan oyuncu paylaşımında; şu ifadeleri kullandı:

'HASARI KARŞILAMAYA HAZIRIM'
'Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafında kırmızı arabaya kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ama o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu arabanın sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım.'

Şarkıcı Seda Sayan, Aslı Hünel gibi pek çok ünlü isim de Tamer Karadağlı'ya 'Bravo' yorumunda bulundu.

PINAR ALTUĞ'DAN MESAJ
Tamer Karadağlı'nın, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki partneri Pınar Altuğ ise bu paylaşıma 'Geçmiş olsun canım, sana yakışanı yapmışsın' yanıtını verdi.
ARACIN SAHİBİNİ BULDU
Sonrasında bir video yayınlayan Karadağlı, kendisine gelen 'geçmiş olsun' dileklerine teşekkür etti. Ünlü oyuncu, çarptığı aracın sahibini bulduğunu da takipçileriyle paylaştı.