Aleyna Tilki'nin 'Uzi' sessizliği!

Son günlerde adı "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Tilki, önceki gün bir alışveriş merkezine girerken görüntülendi. Tilki, hakkındaki aşk iddiaları ve annesinin bu ilişkiyi veto ettiği söylentilerini yanıtsız bıraktı.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki, geçtiğimiz akşam Zorlu Alışveriş Merkez'ine girerken objektiflere yansıdı.

Hızlı adımlar ile alışveriş merkezine giren Tilki'ye, basın mensupları Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk iddialarını ve annesi Havva Öztel'den veto yediği iddialarını sordu.

21 yaşındaki Aleyna Tilki, gazetecilere; “Kusura bakmayın çok acelem var, sonra konuşalım lütfen” demek ile yetindi.

Genç şarkıcı, çıkışta basın mensuplarına görüntü vermemek için ise alışveriş merkezinin otoparkından çıktı.

'UZİ'NİN ŞARKILARINA DANSIYLA EŞLİK ETMİŞTİ


Aleyna Tilki de geçtiğimiz haftalarda Uzi'nin konserine gitmişti. Ünlü rapçiye dansıyla eşlik eden Tilki, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

EVİNİ DEĞİŞTİRDİ!

Öte yandan Aleyna Tilki, takıntılı bir hayranından dert yanmıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda kendisi konserdeyken bir kişinin evine geldiğini ve ailesini korkuttuğunu söylemişti.

Önceki gün babası ve kız kardeşiyle görüntülenen ünlü şarkıcı, saplantılı hayranıyla ilgili; 'Evet maalesef evimin adresini değiştirdim, şikayetim devam ediyor' ifadelerini kullandı.