Kerem Bürsin'den 'Muhteşem Yüzyıl' itirafı!

Son olarak final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolde yer alan Kerem Bürsin, GAIN'da yayınlanan 'Orda Rahat mısın?' programına konuk oldu. Yakışıklı oyuncu, kariyer yolculuğunu anlattı.

Kerem Bürsin, "Amerika'da 80 küsur seçmeye katıldım, sadece ikisinden olumlu yanıt aldım. Adımı 'Owen Rush' olarak değiştirmeyi düşündüm. Çünkü Türkçe bir isimle sektörde yer bulmak çok zor. Ama kız arkadaşımın babası vazgeçirdi" dedi.

"OTOPARKTA UYUYORDUM"


Ünlü oyuncunun, 'Orda Rahat mısın?' programında yaptığı açıklamalar söyle:

"Los Angeles'ta garsonluk yaptım. gece kulübünde korumalık ve şoförlük yaptım. Bir spor salonunun tuvaletlerini temizledim. Kirli havluları yıkadım. Şoförlük yaptım. O dönem otoparkta uyuyordum."

"Türkiye'ye geldikten 1.5 yıl sonra ilk dizimde oynadım. O dönem Türkçem çok kötüydü. Devrim Yakut'tan her pazar 2.5 saat diksiyon dersi aldım."

"HER GÜN BEŞ DOLARA SANDVİÇ YEDİM"

Hande Erçel'le yaşadığı aşkla gündemde olan Kerem Bürsin, "İki ay boyunca her gün bir milyon dolar kazanma şansı sunan restorandan beş dolara sandviç alıp yedim" ifadelerini kullandı.


SEÇMELERİ KAZANAMADI

Ocak 2011-Haziran 2014 yılları arasında yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Bürsin, "Muhteşem Yüzyıl'ın ve Çağan Irmak'ın bir projesi için seçmelere katıldım ancak olmadı, seçilemedim" şeklinde konuştu.

34 yaşındaki oyuncu, "Okuduğum senaryolarda ayaklarının üzerinde duran güçlü kadınlar var ama bir şekilde onları yine bir adam kurtarıyor. Bu bir sıkıntı" yorumunda bulundu.

"BAYILIYORUM SİZE VE BENİ HEP DIŞLAMANIZA"

Gamze Erçel geçtiğimiz günlerde 30 yaşına bastı. Erçel, yeni yaşını eşi Caner Yıldırım, kızı Mavi ve kardeşi ile birlikte kutladı. Sapanca'ya giden ekipten Yıldırım, kutlama fotoğraflarını bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Caner Yıldırım'ın, fotoğraflarda Hande Erçel'in kalbine sevgilisi Kerem Bürsin'i etiketlemesi dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncudan paylaşıma yorum gecikmedi.

Ünlü oyuncu, 300 binden fazla beğeni alan kutlama fotoğrafının altına, kalp emojisiyle birlikte "Bayılıyorum size! Ve beni hep dışlamanıza" notunu düştü.