Ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler’le evleniyor! Hadise'nin paylaşımına beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı sahibi Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi aldı. O anları sosyal medya hesabından "Bölümümüz şimdi başlıyor" notuyla takipçilerinin beğenisine sunan Hadise'nin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Hadise, söz konusu görüntüleri Instagram hikayeler bölümünden ise "Evet dedim" notuyla paylaştı. İşte son dakika magazin haberinin detayları.

Oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrılarak gönlünü iş insanı Mehmet Dinçerler'e kaptıran ünlü şarkıcı Hadise'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evlilik teklifi aldığını duyurdu.

Bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise, sevgilisine sarılarak tek taşını gösterdiğini görüntüleri takipçileriyle paylaştı.

Hadise paylaşımına, 'Bölümümüz şimdi başlıyor' notunu düştü. Ünlü şarkıcı, söz konusu görüntüleri Instagram hesabının hikayeler bölümünden de paylaşmayı ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler’le evleniyor! Hadise'nin paylaşımına beğeni yağdı

TAKİPÇİLERİ SEVİNÇLE KARŞILADI

Hadise'nin paylaşımına kısa sürede on binlerce beğeni gelirken, ünlü şarkıcının sevenleri haberi heyecanla karşılayarak mutluluklar dilerdiler.