Serdar Ortaç’tan bomba aşk itirafı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, magazin dünyasında bomba gibi düşecek bir aşk itirafında bulundu. Ortaç, konuk olduğu programda Nehir Gözlüm şarkısını okudu. Şarkıcı, parçanın bitiminde oldukça ses getirecek bir itirafta bulundu. Serdar Ortaç, ünlü güzele aşkını "20'li yaşların başında platonik olarak aşıktım hatta Nehir Gözlüm'ü onun için yazdım" sözleriyle anlattı.

Bir TV programına konuk olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, aşk hayatıyla ilgili olay yaratacak bir itirafta bulundu. Ortaç, günümüzde de oldukça popüler bir isme olan aşkını anlattı.

Ünlü güzel hem mankenliği hem de başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekerken yeni aşkıyla da son günlerde gündem olmuştu.

SERDAR ORTAÇ'IN BOMBA CANSU DERE İTİRAFI

Seneler önce ünlü manken ve oyuncu Cansu Dere'ye aşık olduğunu fakat Dere'nin bu duygularından haberinin olmadığını belirten Ortaç, Dere için yazdığı şarkıyı da okudu.

''NEHİR GÖZLÜM'Ü CANSU DERE İÇİN YAZDIM"

Programda Nehir Gözlüm'ü seslendiren Serdar Ortaç, aşk itirafında bulundu. Şarkıcı, 20'li yaşlarında başında Cansu Dere'ye platonik olarak aşık olduğunu söyledi.

Sevgisinden Dere'ye bahsetmediğini söyleyen Ortaç, "Nehir Gözlüm şarkısını da onun için yazmıştım" dedi.

"CANSU MAHVEDECEK BENİ"

Serdar Ortaç'ın "Cansu mahvedecek beni" dediği şarkısındaki "Bana evet diyecek misin, yoksa öpüp gidecek misin, nehir gözlüm aşkın için her şeyini verecek misin?" sözleri de dikkat çekti.

Serdar Ortaç’tan bomba aşk itirafı!

SERDAR ORTAÇ NEHİR GÖZLÜM SÖZLERİ

Kısmeti bağlı dediler
Gülüşü candan edalı dediler
Ah delikanlı yüreğim
Bu gece senden utandı dediler
Kendimi kandırmadım
Senden kurtulamadım
Kaç kere sevdi yüreğim
Sen gibisini bulamadım
Bu dünyayı yakacak mısın
Bana aşık olacak mısın
İlk kez aşık olmuş gibi
Yüreğimden taşacak mısın
Bana evet diyecek misin
Yoksa öpüp gidecek misin
Nehir gözlüm aşkım için
Her şeyini verecek misin