Bıçak altına yattı!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses beyin tümörü ameliyatı oldu. Ahmet Tatlıses'in son sağlık durumunun nasıl olduğu ise merak edilen konular arasında. İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'da bulunan ilk eşi Adalet Sara'dan doğan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, geçen hafta beyin tümörü sebebiyle apar topar ameliyata alındı. 6 saat süren ameliyatının ardından Tatlıses'i hastanede yalnız bırakmayanlar arasında şarkıcı kardeşi İdo Tatlıses de yer aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerine teşekkür eden İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu ve başından geçen süreci anlattı.

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara'dan dünyaya gelen oğlu Ahmet Tatlıses beyin tümörü ameliyatı olmuştu.Ahmet Tatlıses, 6 saat süren riskli bir operasyon geçirdi.

Baş ağrısı şikayeti ile görme sorunu sebebiyle gittiği hastanede beyninde tümör olduğu ortaya çıkan Tatlıses, hızlıca ameliyata alındı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ahmet Tatlıses, toparlandıktan sonra Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Yaşadıklarını anlatan Ahmet Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyir eden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim..."

"AMELİYAT BAŞARIYLA SONUÇLANDI"

"Önce Allah'ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde altı saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı, var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi. Şimdi sonucu bekliyor, hem ameliyat sonrası, hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum."

"Bu süreçte tüm bilgi birikimi ve titizliğiyle ameliyatımı gerçekleştiren doktorlara ve değerli hemşirelere, hastane çalışanlarına ve yönetimine çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun, hep var olun..."

"DUALARIYLA YANIMIZDA OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

"Bunun yanı sıra baş tacım aileme, aile eşrafımıza, kardeşten öte olan dostlarıma, haberi duyunca 'geçmiş olsun' dileklerini ileten basın, medya, sanat, spor, iş dünyasındaki dostlarıma, dualarıyla ve verdikleri sadakalarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim."

"HER ŞEY İNSAN İÇİN"

"Hem bedenen, hem ruhen yaşadıklarımız ve bir de yaşayacaklarımız var, her şey insan için. Allah izin verir, yapabilirsek tevekkül edip Allah'a teslim olmak gerek."

"Hastalık ondan, şifa ondan ve sonunda hesap da onda. İnşallah gelen bu misafir hastalığı uğurlayabilmişizdir. Tekrar şifa dileyen herkesten Allah razı olsun, Hayırlı cumalar dilerim."

Riskli ameliyat sonrası oğlu Ahmet Tatlıses'in son durumuna ilişkin Instagram hesabından paylaşım yapan Adalet Sara, dualar için teşekkür etmişti..

BABASI VE KARDEŞİ YALNIZ BIRAKMADI

İbrahim Tatlıses henüz bir açıklamada bulunmazken, Ahmet Tatlıses'i hastanede ziyaret eden isimlerden birinin de kardeşi İdo olduğu öğrenilmişti.