Sahne kıyafetleri olay oluyordu! Gülşen'in eşinden şok karar!

Daha önce, "Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir." diyen Ozan Çolakoğlu'nun evi terk ettiği iddia edildi. Boşanma kararı alan ikilinin ayrılık nedeninin ise Gülşen'in sahne kıyafetleri olduğu ileri sürülüyor.

Çeşitli mekanlarda sahne alan Gülşen, tercih ettiği kostümlerle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı son olarak transparan kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

Gülşen, sahne kıyafetleri ile adından söz ettirirken şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. 2016 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Gülşen ve aranjör eşi Ozan Çolakoğlu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.

Sahne kıyafetleri olay oluyordu! Gülşen'in eşinden şok karar!

Gülşen ve eşinin evliliklerinde sorunlar yaşamaya başladığı ve boşanma kararı aldığı iddiaları magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Beyaz TV'de yayınlanan 'Sözlemezsem Olmaz' programında Seyhan Soylu'nun iddasına göre; evliliklerinde kara bulutlar dolanmaya başlayan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, boşanma kararı aldı.

Ozan Çolakoğlu'nun boşanma kararı almalarının ardından evden ayrıldığı ve bir arkadaşının yanında kaldığı iddia edildi. Bu kararı almasının sebebinin Gülşen'in kıyafetleri olduğu konuşulsa da Çolakoğlu daha önce eşinin kıyafetlerini beğendiğini açıklamıştı.

'BEN ÇOK BEĞENİYORUM'
Ozan Çolakoğlu açıklamasında 'Gülşen Hanım'ın kıyafetlerine karışmıyorum. Fikrimi tabii ki soruyor. Tasarımlarını çok beğeniyorum. Beğenmeyenlerin kendi zevkidir.

'STRİPTİZ KIYAFETİ GİBİ...'
Gülşen'in sahne kıyafetine Ebru Polat'ın olay yorumunun ardından Seren Serengil de tepkisiz kalmadı! Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İzzet Yıldızhan'ın 'Sahnede de külot giymeyin ama ya' sözlerine gönderme yaparak Gülşen'i eleştirdi. Eleştirisinde Serengil şunları söyledi:

'Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot sütyen, olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız.'

Sahne kıyafetleri olay oluyordu! Gülşen'in eşinden şok karar!

İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimleri eleştirmişti.

Yıldızhan, 'Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki; burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet! Ben demiyorum ki peçe ile çıksın ama 'sahne adabı' denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf ve adetlerimize dikkat ediyoruz, dikkat de etmeliyiz.' demişti.

'NE GİYDİĞİME SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM'
Şarkıları kadar sahne için tercih ettiği iddialı kıyafetleriyle sıkça adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gülşen, daha önce şunları söylemişti:

'Konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, birçok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın (58) 'Sahneye külotla da çıkmasınlar bir zahmet.' çıkışından sonra Gülşen (45) öyle bir kıyafet giydi ki gündeme bomba gibi düştü.

Gülşen'e İzzet Yıldızhan gibi tepki gösterenler arasında Ebru Polat da yer aldı.

'ÇOK ABARTMADIN MI? DO... NE YA? OYNATA OYNATA...'
Ebru Polat Instagram hesabında yaptığı açıklamada 'Gülşen çok abartmış tamam İzzet'e inadına külot giymiş sütyen giymiş e tamam bunlara kimse bir şey demiyor da do... ne ya? Oynata oynata... Neden bizim eşimiz çocuğumuz görsün. Çok abartmadın mı? Sana hiç yakıştıramadım çok ileri gittin ya...' dedi.

Ebru Polat'ın Gülşen'e sözleri kısa sürede gündem oldu.