Aşkları belgelendi!

Aşk yaşadıkları iddia edilen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den ilk fotoğraf geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından Sarıkaya haberleri yalanlarken Evirgen'in, "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" itirafı gelmişti. Kameralardan köşe bucak kaçan çift, bu kez yakalandı.

Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Umut Evirgen'den ilk kare geldi! Herkesi şaşırtan Serenay ve Umut bu kez fena yakalandı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen'in aşk yaşadığı iddiaları bir süredir magazin gündemindeydi.

Sarıkaya'nın, Evirgen'in sahibi olduğu mekana gittiği öne sürülmüştü.

Ünlü işletmecinin, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan oyuncu için mekanı kapattığı haberleri çıkmıştı.

'BU HABERLERDEN SIKILDIM'

Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz eylül ayında basın mensuplarının 'Hayırlı olsun diyelim mi?' sorusu üzerine, hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koymuştu. Güzel oyuncu, 'Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım' ifadelerini kullanmıştı.

'EVET, SERENAY İLE AŞK YAŞIYORUZ'

Umut Evirgen'den ise 'teve2 Magazin Masası' muhabirine güzel oyuncu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti.

'teve2 Magazin Masası' muhabirinden görüntü almamasını rica eden Evirgen, 'Benim mekanım dışında istediğin yerde görüntü al ama bu gecelik bizden görüntü alma' dedi..

32 yaşındaki işletmeci, muhabirin 'O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?' sorusuna ise 'Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz' şeklinde flaş bir cevap verdi..