Sevgilisi ailede kriz çıkardı!

Feyza Aktan'la olaylı dava süreci yaşayan Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başladı. Oğlunun velayet davasını kaybeden ünlü isim, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilişkilerini ilan etti. Ancak genç sevgilisi ailesinde krize neden oldu. Deniz'in annesi aşka onay verdiği için evi terk etti.

Feyza Aktan ile evliliği sona eren ünlü oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı.

Kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz çok mutlu olsa da Deniz'in ailesi bu ilişkiden çok memnun değil.

Genç aşkına maddi ve manevi destekte bulunan Özcan Deniz'in yine genç isim Feyza Aktan ile yaptığı evlilik olaylı bitmişti.

Yaşanan olaylara ailede dahil olmuş ve kavgalarla gündeme gelmişlerdi.

Özcan Deniz'in yeni sevgilisi Samar Dadgar ile beraberliği geçmişte yaşanan bu kötü deneyimler sebebiyle aile tarafından onaylanmıyor.

OĞLUNU ENGELLEDİ

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; İlişkiyi onaylamayan anne Kadriye Deniz, iddiaya göre oğluyla yaşadığı evi terk etti, oğlunu sosyal medyadan da engelledi.

Oğlunun eski eşi Feyza Aktan'la olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen annenin bu beraberlik için 'Rızam yoktur' dediğini Seren Serengil Söylemezsem Olmaz yayınında açıkladı..

Geçtiğimiz günlerde velayet davasında minik Kuzey'in velayeti annesine verildi.

Bir süre önce olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz ve Feyza Aktan 2022'ye hızlı giriş yaptı.

Evliliğinde mutluluğu yakalayamayan ve boşanma sürecinde de sıkıntılı bir dönem geçiren Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar'da teselliyi buldu.

Sevgilisi ailede kriz çıkardı!

SEVGİLİSİNE JEST YAPTI

Özcan Deniz'in sevgilisine yaptığı pahalı jest ise epey konuşuldu.

50 BİN LİRALIK SAAT HEDİYE ETTİ

Ünlü sanatçı sevgilisine 50 bin liralık saat hediye etti.

EVLENME TEKLİFİ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Ayrıca kulislerde Deniz'in sevgilisine evlenme teklifinde bulunduğu da konuşuluyor.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşandı.

Deniz, şimdilerde kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor...