MasterChef kim kazandı? MasterChef'te ikinci finalist kim oldu?

MasterChef'te heyecan dorukta. Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de finale çok az bir zaman kala bu akşam ikinci finalist belli oldu. Peki, MasterChef'te ikinci finalist kim oldu? MasterChef'te bugün kim kazandı? 12 Ocak 2022 MasterChef finale kim çıktı? İşte merak edilen detaylar...

MasterChef Türkiye'de nefesler tutuldu. Yarışmanın finalist isimleri Hasan ve Tahsin arasından bir isim adını finale yazdırmak başardı. İlk finalistin Eren'in olduğu sevilen yarışmada bu akşam ikinci finalist belli oldu.

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde bulunduğu yarışma programı MasterChef Türkiye'de Hasan ve Tahsin arasında bu akşam final oyunu oynandı.

Yarışmanın iddialı isimlerinden Hasan Biltekin, filiz adını verdiği tabakta; istiridye ve deniz tarağı kullanacağını söyledi.

Bir diğer finalist Tahsin ise, ''Dörtlüye kaldığımda Hasan Tahsin finali görmüştüm. Erken final gibi oldu. Her zaman yan yanayken teknikleri birbirimizle paylaşırdık. Çok keyif aldım. Bugün dokunsalar ağlayacak gibiyim. Veda edecek birisi. Hasan ya da ben oluşum... Kendim gibi üzülürüm.'' dedi.

MasterChef kim kazandı? MasterChef'te ikinci finalist kim oldu?

İLK TURDA BÜYÜK HEYECAN

MasterChef Türkiye'nin ilk turunda yarışmacılar şeflerden şu oyları aldı:

Mehmet Şef Hasan'a 7 Tahsin'e 6 puan verdi.

Danilo Şef Tahsin'e 7 puan, Hasan'a 8 puan verdi.

Somer Şef Tahsin'e 7 puan, Hasan'a 7 puan verdi.

Hasan ilk turu 22, Tahsin ise 20 puan ile kapattı.

İkinci turda yarışmacılar ana yemeklerini jüriye sundular. Kıran kırana geçen puanlamanın sonucunda ikinci turu Hasan 44-41 önde kapattı. Yarışmacılar üçüncü turda tatlı yaptı ve ikinci finalisti tatlılar belirledi.

İKİNCİ FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te bu akşam ikinci finalist belli oldu. Nefes kesen mücadelenin sonunda kazanan isim 72-69 puanlamasıyla Hasan oldu. Böylelikle yarışmada şampiyonluk yarışı Eren ve Hasan arasında olacak. Dev final cuma akşamı yapılacak.

MasterChef kim kazandı? MasterChef'te ikinci finalist kim oldu?

10 TAM PUAN SÜRPRİZİ

Mehmet Şef, Tahsin'in tatlısına 'Ben zor beğenirim ama ben bu şapka karşısında şapka çıkarıyorum.' dedi. Mehmet şef Hasan'ın tatlısın da 9 puan verirken 'Bir adamda iki şapka olmaz ama ben bu tatlıya da şapka çıkarıyorum dedi. Danilo Şef, puanlarını açıklarken Hasan'a 10 tam puan verdi.

Hasan ikinci finalist olmasının ardından şunları söyledi:

Finalist olduğum için mutluyum ama bu sahneyi yaşadığım için üzülüyorum. Kaybeden kimse yok. Tahsin'de burada çok iyi kazananlardan birisi. Aramızda çok iyi bir dostluk oldu. Finale kaldığım için çok mutluyum.

MASTERCHEF'TE İLK FİNALİST KİM OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye'de salı akşamı kıran kırana geçen puanlama sonucunda ilk finalist Eren olmuştu.