Zeynep Bastık'tan gelinlik itirafı!

Şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akış nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı yaptığı son açıklamada "Herkesin aşılandığı bir dönemde yapmamız daha sağlıklı... Yakın arkadaşlar ve aile olacak. Üç gelinlik giyeceğim; Nikah, eğlence ve gece sonu ayrı olacak" ifadelerini kullandı.

Zeynep Bastık'tan gelinlik itirafı!
3 yıldır aşk yaşayan Zeynep Bastık ve Tolga Akış nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Çeşme'de bir otelde evlenecek olan çift, sade ve eğlenceli bir düğün hayal ediyor. 

'ANLAMLI OLSUN İSTEDİK'


Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı Zeynep Bastık  '7-8 gün kaldı... Geldik bir saç ve makyaj provası yaptık. Şimdi dönüyorum. Ailecek çok heyecanlıyız. Düğün Çeşme'de olacak. İlişkimiz de zaten ilk orada başlamıştı. Biraz anlamlı olsun istedik' ifadelerini kullandı. Daha önce düğünlerini erteleme kararı alan Zeynep Bastık, 'O şartlarda mümkün değildi. Herkesin aşılandığı bir dönemde yapmamız daha sağlıklı... Yakın arkadaşlar ve aile olacak. Üç gelinlik giyeceğim; Nikah, eğlence ve gece sonu ayrı olacak' dedi.

ZEYNEP BASTIK NE ZAMAN EVLENİYOR?


Şarkıcı Zeynep Bastık üç yıldır aşk yaşadığı ve aynı zamanda menajerliğini üstlenen Tolga Akış ile 7 Temmuz'da dünyaevine girecek.