Kayahan'in Kizi Beste Açar Evleniyor

Mugla’nin Bodrum ilçesinde yasamini sürdüren Kayahan’in kizi Beste Açar, deprem tahmin uzmani Oksal Erev ile dünya evine gireceklerini açikladi.



Merhum sanatçi Kayahan’in kizi Beste Açar, bir süredir Bodrum’da yasiyor. Egitmeni oldugu bilinçalti temizlik sistemi üzerine çalismalar yürüten Beste Açar, özel hayati ile ilgili samimi açiklamalar yapti. Açar, deprem tahmin uzmani sevgilisi Oksal Erev ile 2 Subat 2022’de hayatini birlestireceklerini açikladi.

Subat ayinda sade bir nikahla dünya evine girecek çift, yazin da dügün yapmayi planliyor.

EVLILIK KARARI ALDILAR

Deprem tahmin uzmani Oksal Erev ile evlilik karari aldiklarini anlatan Beste Açar, “Arkadasligin, dostlugun bir baska versiyonu ile açiga çiktigi, çok keyifli, çok güzel bir iliski var. Bununla ilgili de 02 Subat 2022 tarihinde, tarihi ben enerjiye bakarak belirledim, isimi kullandim burada. Bodrum’da böyle bir karar aldik. Az kaldi. 2 ay kaldi. Böyle güzel bir nokta koymak istiyoruz” diye konustu.



"DÜGÜN YAZIN OLACAK"

2 Subat’ta sade bir nikahla dünya evine gireceklerini, dügünü yaz aylarinda yapmayi planladiklarini dile getiren Açar, "Kisin soguk, hatta bazi yerlerde kar bile yagiyor Subat ayinda. Böyle küçük resmi bir tören. Evet, evet deyip, sonrasi yazin" diye konustu.



"KELIMELERIN ÖTESINDE BIR KISI"

Müstakbel damat ile ilgili de konusan Beste Açar, “Kendisini aslinda beni takip eden takipçilerim biliyor. Oksal Erev. Kendisi deprem tahmin uzmani. Çok güzel bir kisiligi var, pati asigi, çok güzel gitar çaliyor, çok güzel sarki söylüyor. Çok neseli, çok keyifli. Daha neler söyleyebilirim? Kelimelerin ötesinde. Gerçekten öyle. Çok güzel bir kalbi var. ‘Altin gibi bir kalbi var’ derler ya, öyle birisi” dedi.



EREV: “ÇOK MUTLUYUM”

Müstakbel damat Oksal Erev ise çok mutlu oldugunu dile getirerek, "Çok keyifli. Ne zamandan beri bekledigim mutlu bir olaydi. Hayirli olsun diyelim. Kesinlikle çok mutluyum, her sey çok güzel gidiyor ve huzurluyum" diye konustu.

(Hamdi Yörür / IHA)

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.