Beymen'den Her Tarza Uygun Dis Giyim Seçenekleri

Beymen dünyaca ünlü markalarin 2021-2022 Sonbahar/Kis koleksiyonlarindaki farkli renk, desen ve dokulardaki dis giyim seçenekleri ile sehirli kadinin dinamik silüetlerine eslik ediyor.

Beymen'den yapilan açiklamaya göre, klasikten ödün vermeyen, zamansiz tasarimlari tercih edenler için sezonun modern ve elegan tavrini ortaya koyan palto seçenekleri ile Brunello Cucinelli, Dolce & Gabbana, Valentino, Etro, Kiton ve Stella McCartney, feminen ve zamansiz kase kaban ve pardesüleri ile Beymen Collection, maskülen kesimleri ve yalin silüetleriyle Academia, Beymen'lerde sahiplerini bekliyor.

2021-2022 sonbahar kis sezonunda podyumlari kusatan deri tasarimlar, kombinlere modern bir dokunus katiyor. Sokagin ruhuyla uyumlu vegan deri dis giyimler sezonda fark yaratiyor.

Bohem stilin kilit parçasi pelerin ve pançolar, 2021-2022 Sonbahar Kis sezonunda altin çagini yasiyor. Etnik desenler, logo ve püskül detaylariyla zenginlesen pelerin ve pançolar bu sonbahar ceketleri devre disi birakiyor.

Etnik desenli puff montu ileEtro, siyah kontrast logolu puff montu ile Dolce & Gabbana, uzun puff paltolariyla Brunello Cucinelli ve Yves Salamon, genis puff mont seçenekleriyle Moncler, All Saint, Herno, Camilla & Marc ve Canada Goose kis kombinlerini tamamlamak için Beymen’lerden ve beymen.com adresinden satin alinabiliyor.

Kaynak: AA

Bu haber AA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.