Nusret Gökçe'ye soruşturma!

Magazin gündemine düşen son dakika haberine göre Nusret Gökçe'ye soruşturma açıldı. Dünyaca ünlü iş insanı ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe’nin geçtiğimiz aylarda yayınladığı videoda cinsel organı gözükmüştü. Bir takipçisi ‘Halkın ahlakını bozuyor’ diyerek şikâyette bulundu. Savcılık Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

Saltbea hareketi ile tüm dünyada popüler olan Nusret Gökçe'nin dünyanın birçok yerinden restoranları var. Sosyete kasabı lakabı ile bilinen Nusret Gökçe hakkında gelen son dakika haberinin ayrıntıları şöyle:

Dünyaca ünlü iş insanı Nusret Gökçe, geçtiğimiz aylarda 33 milyon takipçisi bulunan sosyal medya platformunda bir video paylaşımı yapmıştı. Video içerisinde yatağa bornoz ile atlayan Nusret'in mahrem yeri açık bir şekilde görünmüştü. Takipçisi olan bir vatandaş rahatsızlığı dile getirmek için savcılığa şikâyette bulundu.

'HALKIN AHLAKINI BOZUYOR'

Vatandaş dilekçesinde, paylaşılan video görüntünün halkın ahlakını bozacak şekilde olduğunu dile getirerek video görüntü ile birlikte şikâyetçi oldu. Savcılık, şikayetin ardından fenomen Nusret hakkında soruşturma başlattı.