Şeyma Subaşı’nın yaptıkları pes dedirtti

Geçen haftalarda Miss Turkey 2018 yarışmacısı Şevval Şahin'in doğum gününde birçok ünlü isim koronavirüse yakalandı. Ahlaksız yaşam tarzıyla bilinen Şeyma Subaşı’nın koronavirüsün yayıldığı partiden çıkıp gezmesi pes dedirtti.

Şeyma Subaşı’nın yaptıkları pes dedirtti
Koronavirüs etkisini göstermeye devam ederken tedbirlere bir ihlal de tanınan isimlerden geldi. Geçtiğimiz hafta Şevval Şahin'in doğum gününde birçok kişi sosyal mesafeyi hiçe sayarak koronavirüse yakalandı. 21 yaşındaki Şevval Şahin kendisini karantinaya aldı.

Doğum günü partisinde maske ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görülen isimler arasında Şeyma Subaşı’nın yanı sıra Murat Dalkılıç, Rabia Yaman, Kerim Sabancı gibi isimler de vardı.

Eleştirilere aldırmadı
Acun Ilıcalı ile boşanması sonrası yaşadığı ahlaksız hayatla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı’nın sosyal medya paylaşımları bu dönemde tepki çekti. Şeyma Subaşı parti sonrası ortaya çıkan koronavirüs ile ilgili açıklama yapmadı.

Tedbirlere uymayan Subaşı en yakın arkadaşının testi pozitif çıkmasına rağmen gezmeye devam etti. Önce Kapadokya’ya uğrayan ahlaksız Subaşı, rotayı Bodrum’a çevirerek tepkileri üzerine çekti.