Kaan'dan Hadise'ye yüzük!

Hadise yeni şarkısı 'Küçük Bir Yol' ile müzik listelerini altüst ederken, kliple ilgili yeni detaylar gelmeye başladı. Hadise'nin klibinde yer alan atın 20 katlı bir gökdelenin terasına çıkarıldığı ileri sürülmüştü. Ancak söz konusu pozun Maslak'taki 3 katlı bir binanın terasında çekildiği ortaya çıktı. Ardından kısa süre içerisinde Türkiye listesinde 1 numaraya yerleşen "Küçük Bir Yol" ile ilgili yeni bir detay daha geldi. Aşkıyla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Kaan Yıldırım'ın Hadise'ye yüzük ve bileklik hediye ettiği, şarkıcının ise takılarıyla kamera karşısına geçtiği ortaya çıktı.

Kaan'dan Hadise'ye yüzük!
EVLİLİK OLMASA DA YÜZÜK TAKTI!

Hadise'nin yeni şarkısında taktığı takıların sevgilisi Kaan Yıldırım'ın hediyesi olduğu ortaya çıktı. Hekimoğlu adlı dizinin kadrosunda bulunan ve kısa bir süre önce setlere dönüş yapan Kaan Yıldırım, sevgilisi Hadise ile evlilik yolunda...

Yeni klibi "Bir Küçük Yol"da Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek'e de yer veren Hadise, sevgilisine bir jest daha yaptı.

Ünlü şarkıcı çekimlerde, Yıldırım'ın hediye ettiği yüzük ve bilekliği takarak kamera karşısına geçti.

Hadise, 3 Eylül Perşembe yayımlanan yepyeni şarkısı 'Küçük Bir Yol' ile YouTube trend videolar listesinde 1 numaraya yerleşerek görkemli bir geri dönüş yaşadı. Kendi sosyal medya hesabında bir görselle zaferini paylaşan Hadise'nin video klibi 2 günde 3,5 milyon kişi tarafından izlendi.

Hadise'nin üç şarkıdan oluşan EP'sinin merakla beklenen ilk teklisi 'Küçük Bir Yol'u 3 Eylül Perşembe tüm dijital platformlarda yayımladı.

Şarkı ilk çıktığı andan itibaren kısa sürede büyük beğeni toplarken milyonlarca beğeni aldı ve birinci sıraya yerleşti.

TÜRKİYE LİSTESİNDE BİR NUMARA

Hadise'den ise Küçük Bir Yol Teşekkür'ü gecikmedi...