Eser Yenenler'den flaş açıklama!

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler, önceki gün Yeniköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Yenenler, tatile giden arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un Çeşme'de önlemlerini aldığını ancak onları karantinada tutacağını söyledi.

Eser Yenenler'den flaş açıklama!
Eser- Berfu Yenenler çifti, önceki gün Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda objektiflere takıldı. Verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu, '90 günde zayıflama kararı aldım. 15 kilo verdim, hedefim 15 kilo daha vermek. İki aydır aşırı diyet yapıyorum. Bir dönem ameliyat olmayı düşündüm ama kendime son bir şans daha vermeyi denedim. Ameliyat çok kafamıza yatmadı' dedi.

Berfu Yenenler de eşine destek çıkarak, 'Çok iradeli, azmine hayran kaldım. Başaracağına inanıyorum' diye konuştu.

Pandemi sürecini şehir hayatından uzak, orman içinde bir evde geçirdiklerini anlatan Yenenler, 'Orada vaktimi spor yaparak ve oğlumla geçirdim. Çocukla muhabbete başladım. Daha anne, baba demedi ama bir ara 'Anni' dedi. Bugün de ilk defa yemek yemek için evden çıktım. Hep evdeyiz. İkinci dalga meselesinden de tırsıyoruz. O yüzden önlemlerimizi aldık. Çocuk daha küçük. O yüzden hiçbir riske girmek istemiyoruz' şeklinde konuştu.

'OĞUZHAN'I KARANTİNADA TUTACAĞIM'

Yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un pandemiye rağmen Çeşme'de tatilde olduğunun hatırlatılması üzerine oyuncu, 'Onlar orada çok dikkatli davranıyor. Önlemlerini aldıklarını söylüyorlar' dedi.

Yenenler, sözlerine, 'Yoksa görüşmeyiz. Oğuzhan dönmüş galiba ama 14 gün görüşmeyi planlamıyorum. Onu karantinada tutacağım. Kimseyle de görüşmedik, korkuyoruz. Herkes tatilde bizim de canımız çekiyor' diyerek devam etti.