Acun Ilıcalı'dan çarpıcı itiraflar!

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı hayatına dair çarpıcı detayları anlattı. Bir programa konuk olan Ilıcalı, pek çok soruya yanıt verirken özellikle "Şeyma Subaşı ile evlendiğine pişman mısın?" sorusuna verdiği yanıt ile gündeme oturdu.

Acun Ilıcalı'dan çarpıcı itiraflar!
Ünlü yapımcı ve televizyon sahibi Acun Ilıcalı, özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın Haber Global'deki programına konuk oldu ve hayatına dair merak edilenleri yanıtladı. Özellikle Şeyma Subaşı ile ilgili detay gündeme otururken Survivor için ise "Herkes bir konuyu yanlış anlıyor. Biz Survivor'a en ünlüleri götürmüyoruz. En ünlüleri götürsek rezil oluruz." dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satır başları;

- "Beyaz ile İbrahim Büyükak platformda çok güzel bir şey yapacaklar. Beyazıt Öztürk, anlatmayı seviyor, dinlemeyi seviyor. Ben Beyaz'ı çok seviyorum.

ŞEYMA SUBAŞI SORUSU

Candaş Tolga Işık'ın Haber Global'deki programına konuk olan Acun Ilıcalı'dan 'Şeyma ile evlendiğine pişman mısın?' sorusuna cevap:

"Hiç değilim. Öyle bir konu yok. Çözümsüzlüğe gittiğinde başka bir evreye geçmek zorunda kalıyorum. İnsanların bunu başaramadığını gördükçe üzülüyorum.İki insan arasında duygusal şeylerin bitmesi yüksek gerilimli şeylerin yaşanmasına sebep değil. Ben anneliğine laf ettirmem. Melisa'nın üzerine titriyor. 10 yıl beraberliğim var Şeyma ile. Bir şeyler yapmaya çalışıyordum ama beceremedim diyelim. Benim de onun da mutlu bir hayatı var şuanda. Özel hayatta çok göz önünde olduğum için göze batıyorum. bu benim için çok büyük bir dezavantaj. Şeyma'nın hayatı hakkında yorum yapmak istemiyorum. Şeyma'nın hataları daha çok göze batıyor bence. Popülerlikten kaynaklanıyor bence. Hepimizin yaptığı hataları o da yaptı. Onun hatalarını Türkiye gördü. Daha olgunlaştığını görüyorum. İnşallah daha da güzel şeyler yaşar. "