Deniz Bulutsuz'a şiddet uygulamıştı! Ozan Güven diziden atıldı iddiası...

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiaları ile magazin gündemini meşgul eden Ozan Güven'in başrolünde yer aldığı Babil dizisindeki akıbeti merak ediliyordu. Edinilen son dakika bilgisine göre; Babil dizisinin önümüzdeki hafta yeni sezon çekimlerine başlanması beklenirken dizinin kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi. Ay Yapım imzalı Babil dizisinin kadrosunda; Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay gibi isimler yer alıyor. İşte son dakika haberinin detayları!

Magazin gündeminde kadına şiddet konusu ile epey yer tutmuş Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz olayındaki son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere; Star Tv ekranlarında yer alan Babil dizisindeki başrol oyuncularından biri olan Ozan Güven'in dizi kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi. Konu ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizin devamında...

OZAN GÜVEN, BABİL DİZİSİNDEN ÇIKARILDI!

Yapım şirketi savcılığın dava açmasının ardından Ay Yapım'ın gelecek kamuoyu ve reklam veren baskısı nedeniyle Güven'le yola devam etmeme kararı aldığı konuşuluyor.

Ozan Güven'in ise, 'Ben Deniz Bulutsuz'a tek bir tokat bile atmadım. Haklılığım yargı sürecinde ispatlanacak. Yargı kararı beklensin' diyerek, anlaşması nedeniyle Babil'e devam etmek istediği ve yapım şirketinin de bu konuda arkasında durmasını beklediği öğrenildi.

Yapım şirketinin Ozan Güven'e anlaşmanın cezai şartlarının bedelini ödemesi ya da ünlü oyuncuyla yola devam etmesi bekleniyor. Öte yandan Ozan Güven şiddet iddiasıyla ocak 2021'de hakim karşısına çıkacak.