Serenay Sarıkaya hamile mi?

Güzelliği ve başarısının dışında özel hayatı ile de gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya hakkında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliği olan ve ayrılıp ayrılmadıkları merak edilen çiftin ardından bir süredir konuşulan Serenay Sarıkaya hamile mi sorusu tekrar gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Seren Serengil'in Serenay Sarıkaya'nın Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafın ardından "Bir hamile güzelliği gelmiş" ifadesi magazin gündemine oturdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları!

Serenay Sarıkaya hamile mi?
Serenay Sarıkaya beyaz kıyafeti ile plajda çekilen pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafta mutlu olduğu gözüken ünlü oyuncu için Seren Serengil'den olay yorum geldi. "Bir hamile güzelliği gelmiş" ifadesinin ardından gözler Seren Serengil ve Serenay Sarıkaya'ya çevrilirken Serenay hamile mi sorusu da akıllara geldi.

SERENAY SARIKAYA HAMİLE Mİ? SEREN SERENGİL'DEN OLAY YORUM!

Ünlü oyuncu, beyaz kıyafetiyle çekilen pozlarını "İyi bayramlar" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa Seren Serengil'den gelen "hamile " yorumu ise magazin gündemine oturdu.

Serenay Sarıkaya beyaz kıyafetiyle plajda çekilen pozlarını Instagram'dan paylaştı.

Yüzünde güller açan Sarıkaya, bu pozları paylaşıp altına "İyi bayramlar" notunu düştü.

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni aldı.

Seren Serengil ise Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına, "Bir hamile güzelliği gelmiş. Bu gülüşü bilirim, benim de hamileyken vardı böyle bir fotoğrafım" yorumunu yaptı.