İşte Burak Özçivit'in oğlu Karan'ın ilk kelimesi...

2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen ünlü oyuncular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evliliklerinde 3 yılı geride bıraktı. Sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mutluluklarını bebekle taçlandırdı. 2019 yılında kucaklarına aldıkları oğulları Karan ile mutlu bir evlilik yürüten Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti sosyal medyanında ilgi odağı. Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkacaklarını söyleyen Burak özçivit muhabirlerin "Karan konuşmaya başladı mı?" sorusuna verdiği cevap ile güldürdü. Konuşmaya başladığı öğrenilen Karan bebek bakın ilk ne demiş...

İşte Burak Özçivit'in oğlu Karan'ın ilk kelimesi...
2017 yılında görkemli bir düğünle evlenen ünlü oyuncular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit evliliklerinde 3 yılı geride bıraktı.

Sanat camiasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mutluluklarını bebekle taçlandırdı.

2019 yılında kucaklarına aldıkları oğulları Karan ile mutlu bir evlilik yürüten Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti sosyal medyanında ilgi odağı.

Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkacaklarını söyleyen Burak özçivit muhabirlerin 'Karan konuşmaya başladı mı?' sorusuna verdiği cevap ile güldürdü. Konuşmaya başladığı öğrenilen Karan bebek bakın ilk ne demiş...

'Kuruluş Osman' dizisinde 'Osman Gazi' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Özçivit, erkek arkadaşlarıyla birlikte Yeniköy'de yemek yedi. Çıkışta muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasıyla eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan ile tatile çıkacaklarını söyledi. Özçivit, 'Sezon finalı yaptık tatildeyiz. Kısa bir tatil yapacağız' dedi.

KARAN KONUŞMAYA BAŞLADI

Muhabirlerin, 'Karan konuşmaya başladı mı?' sorusuna oyuncu, 'Konuşmaya başladı' derken muhabirlerin, 'İlk anne mi? Yoksa baba mı? dedi' sorusuna 'Ooo çok tehlikeli sorular bunlar cevap vermem' dese de 'İlk anne dedi' dediğini açıkladı.

Pandemi döneminde eşi ve çocuğuyla evinde vakit geçiren oyuncu muhabirlerin, 'Evde ekmek yaptınız mı?' Ya da Fahriye hanım yaptı mı?' sorusuna 'Fahriye yapıyor zaten' diyerek cevap verdikten sonra arabasına geçerek evinin yolunu tuttu.