Sosyal medya yıkılıyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteriyle gönlüne taht kuran Engin Altan Düzyatan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Yakın zamanda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros adlı dizinin yapım şirketinin Engin Altan Düzyatan ile görüşmelere başlandığı konuşuluyor. Şimdi konu hakkında ünlü oyuncudan ve dizinin yapımcı şirketinden yapılacak açıklama bekleniyor. Sosyal medyayı aktif kullanan yakışıklı oyuncunun son paylaşımı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Engin Altan Düzyatan'ın takipçileri ünlü oyuncunun yaşını merak etti. İşte sosyal medyanın en çok sevilen isimlerinden biri olan Engin Altan Düzyatan'ın yaşı…

Sosyal medya yıkılıyor!
Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Ertuğrul Bey karakteriyle gönlüne taht kuran Engin Altan Düzyatan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Yakın zamanda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros adlı dizinin yapım şirketinin Engin Altan Düzyatan ile görüşmelere başlandığı konuşuluyor. Şimdi konu hakkında ünlü oyuncudan ve dizinin yapımcı şirketinden yapılacak açıklama bekleniyor.

Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman dönemlerinde devlet kademelerinde görev alan ve denizlerin fatihi olarak anılan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak olan Barbaros dizisinde, Barbaros Hayrettin Paşa'yı Engin Altan Düzyatan'ın canlandıracağı konuşulsa da henüz yapım şirketinde ve ünlü oyuncudan bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi. Takipçileri ünlü oyuncudan bir açıklama gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan yakışıklı oyuncunun son paylaşımı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Engin Altan Düzyatan'ın takipçileri ünlü oyuncunun yaşını merak etti.