Murat Övüç'ten Demet Akalın'a şok sözler!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, pandemi günlerinde "Geçinemiyorum" açıklaması yapan ünlülere tepki gösterirken, özellikle şarkıcı Demet Akalın’ı hedef aldı.

Murat Övüç'ten Demet Akalın'a şok sözler!
Murat Övüç, önceki gün bir restoranda 10 aileye yemek daveti verirken, Uçankuş mikrofonuna yaptığı açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medya fenomeni, koronavirüs pandemisi döneminde kesilen konserler nedeniyle "Geçinemiyorum" açıklaması yapan Demet Akalın'a sert tepki gösterdi.

"Ne çabuk nereden geldiklerini unutuyorlar? Ne çabuk ne olduklarını unutuyorlar? Aç kalmış, vah vah vah ne üzüldük! Ne oldu iki gün makarna yiyin, ölür müsünüz? Her gün et, biftek yiyorlar. İnsanlar ekmek bulamıyorlar."

"Ben pandemi döneminde 1971 aileye erzak götürdüm. Millet yazlıklarında, evlerinde kebap yaparken ben insanlara erzak kolileri götürdüm. Teşekkür plaketleri aldım."

"Herkes konuşuyor; Murat Övüç böyle, Murat Övüç böyle... Hayırdır. Tırnaklarımızla geldik, Murat Övüç'ün adını anarken bir düşün bakalım; bu adam ne yapıyor?"

"541 tane evlada burs verdim. Hadi çıksın bir delikanlı, hadi çıksın bir sanatçı 'ben de verdim' desin. Konuşuyorlar sadece, gülüyorum onlara."