Kaan Yıldırım: Ucuz olduğum için...

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, bir dönem rol aldığı 'Ulan İstanbul' dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "O dizide, öyle bir role seçilince aşırı mutlu oldum. Kadro çok iyiydi. Meğer ucuz cast’a ihtiyaçları varmış ve bütçeleri kısıtlıymış. Ucuz olduğum için beni seçmişler." dedi

Kaan Yıldırım: Ucuz olduğum için...
Son dönemde Hadise ile yaşadığı aşkla konuşulan oyuncu Kaan Yıldırım, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adını ilk olarak “Ulan İstanbul” dizisiyle duyuran Yıldırım, “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında bu serüvenini de anlattı: “O dizide, öyle bir role seçilince aşırı mutlu oldum. Kadro çok iyiydi. Meğer ucuz cast'a ihtiyaçları varmış ve bütçeleri kısıtlıymış. Ucuz olduğum için beni seçmişler. Sistemi sonra anladım. Dizi bize bambaşka şeyler getirdi. İyi ki yapmışım.”

Ünlü oyuncu, çocuklarla arasının iyi olduğunu dile getirdi. Yıldırım, “Doğru zamanda baba olmak isterim. Aile çok önemli bir şey. Benim de babamla aramdaki ilişki çok iyidir.” ifadelerini kullandı.

Oyunculuk merakının küçük yaşlarda başladığını söyleyen Yıldırım, “Oyunculuk hep istediğim bir şeydi. Pazarlama okudum sonra bir şirkette çalışmaya başladım. Ama öğle toplantılarında uykum geliyor, herkes bir şey anlatıyor ben esnemeye başlıyordum. Oraya ait olmadığımı hissettim. 24 yaşındaydım ve bir hayalim vardı. Google'a oyunculuk kursu yazdım, oradan bir kurs buldum. Sonra deneme çekimleri başladı ve devamı geldi” dedi.

Yıldırım, 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile evlenmiş, geçtiğimiz yıl da boşanmıştı.