Acun Ilıcalı, Sercan - Nisa olayına el attı!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor', dün akşam 121. bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz aylarda aralarında yakınlaşma olan, ancak daha sonra karşılıklı olarak iddialar da bulunan Sercan ve Nisa olayı büyüyünce Acun Ilıcalı müdahale etti. Dünkü ada konseyinde konuşan Ilıcalı, ikilinin 6 Nisan tarihindeki konuşmalarına ait ses kaydına ulaştıklarını söyledi.

Acun Ilıcalı, Sercan - Nisa olayına el attı!
Yaklaşık iki haftadır Survivor'da gündem olan Sercan - Nisa olayına Acun Ilıcalı el attı.

Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, Nisa'yı eleme adayı olarak gösterdi.

'İNTİKAM ALMAK İÇİN YAPTI'
Bunun üzerine konuşan Nisa ise 'İntikam almak için adımı söyleyeceğini biliyordum' diyerek tepki gösterdi.

Bu sözlerin ardından, aylar önce Nisa'ya açıldığı anları hatırlatan Sercan, tek taraflı bir şey yaşanmadığını ve her şeyin karşılıklı olduğunu söyledi.

Yıldırım, konseyde, 'Nisa'nın peşinden koşuyormuşum havası verildi. Benim de gururum var. Bu olay tek taraflı yaşanmadı. Çantamda notlar var. Yaşananlara en yakın arkadaşı Cemal Can da şahit' demişti.

Olayın açıklığa kavuşmasını isteyen Sercan, Nisa'nın aylar önce kendisine verdiği notları ortaya çıkardı.

'HERKES BİLSİN, TEK TARAFLI DEĞİL'
Nisa'nın 'Hep orada' yazdığı kağıdı ve doğum gününde çizdiği resmin olduğu kartı gösteren Sercan, ' Ben hiç bir zaman platonik bir şey yaşamadım. Herkes bilsin ki, hiç bir zaman tek taraflı olmadı' diye konuştu.

Nisa ise bu notların ardından 'Moralim bozuldu. Bir tane boş bir şey çıkarıyor, ben başka bir şeyden bahsediyorum. Bu bir şeyler çıkarıyor. Yok notlar varmış. Benim ona yazdığım notları biliyor musun? Doğum gününü kutladım' dedi.

Konuyu kapatmak için harekete geçen Acun Ilıcalı ise birkaç gün önce ikilinin arasında geçen bir ses kaydı olduğunu ve ekibin bunu incelediğini söylemişti.

'MİKROFONLARINIZ AÇIK KALMIŞ VE KAYDETMİŞ'
Dün akşamki ada konseyinde konuşan Ilıcalı, 'Bugüne kadar aranızdaki konuyla ilgili bu konuya müdahil olmadım ve Survivor'da bununla ilgili bir şey konuşmadım. İki tarafın da bu konuyla ilgili iddiaları oldu' dedi.

'Ancak iddialar karşılıklı suçlamalara dönünce ekibimizden, sizin bahsettiğiniz dönemin kayıtlarını çok ciddi bir şekilde incelemelerini istedim. Ekibimizin 4-5 gün süren taramaları sonucunda, o dönemle ilgili bir belgeye ulaştık. 6 Nisan günü mikrofonlarınız açık kalmış ve kaydetmiş. Ve sizin bundan haberiniz yok.'

'Sercan'dan Nisa'ya bir not gidiyor. Benim şu anda dinlediğim bir ses kaydı var. Ve bu ses kaydı bir çok şeyi aydınlatıyor. Bizim görevimiz bu polemikle ilgili bir şey varsa seyircimizle paylaşmak. Yarın ilk ve son kez açıklama yapacağım ve bu konuyu kapatmış olacağız.'

SERCAN İKİNCİ KEZ NİSA'NIN ADINI VERDİ
Öte yandan Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve Berkan'ın adını söyledi. Dün yayınlanan 121. bölümde de dokunulmazlık oyununun 2. ayağı oynandı.

2. dokunulmazlığı kazanan yine Sercan Yıldırım oldu ve bu kez Nisa'nın adını söyledi.