Alişan'ın eşi Buse Varol kaza sonrası ilk kez açıkladı!

Şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol, oğulları Burak ve yardımcılarıyla büyük bir trafik kazasını yara almadan atlattılar. Otobanda bariyerlere çarpıp 3 takla attıktan sonra 30 metre sürüklenen arabadan sağ çıkan Alişan ve ailesi kazanın şokunun ardından sosyal medyadan duygularını paylaştılar. Kazadan önce magazin gündeminde hamilelik haberleri çıkan Buse Varol'dan ilk açıklama geldi. Alişan'ın eşi Buse Varol sağ kurtuldukları için şanslı olduklarını söyledi ve 5 haftalık hamile olduğunu ilk kez dile getirdi. İşte Buse Varol'un duygu yüklü paylaşımı...

Alişan'ın eşi Buse Varol kaza sonrası ilk kez açıkladı!
Şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol, oğulları Burak ve yardımcılarıyla büyük bir trafik kazasını yara almadan atlattılar. Otobanda bariyerlere çarpıp 3 takla attıktan sonra 30 metre sürüklenen arabadan sağ çıkan Alişan ve ailesi kazanın şokunun ardından sosyal medyadan duygularını paylaştılar.

Kazadan önce magazin gündeminde hamilelik haberleri çıkan Buse Varol'dan ilk açıklama geldi. Alişan'ın eşi Buse Varol sağ kurtuldukları için şanslı olduklarını söyledi ve 5 haftalık hamile olduğunu ilk kez dile getirdi. İşte Buse Varol'un duygu yüklü paylaşımı...

"5 HAFTALIK BEBEĞİMİN MELEKLERİ KORUDU"

Kaza sonrası Instagram hesabından eşi Alişan ve 2 yaşındaki çocuklarıyla bir pozunu paylaşan Buse Varol, şu ifadeleri kullandı: "Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir şans daha verdi. İnanılmaz korkunç ve felaket dakikalar yaşadık. Bir daha yaşatmasın Allah'ım. Hiç kimseye..
Alişan'ın eşi Buse Varol kaza sonrası ilk kez açıkladı!

Bu süreçte arayan, mesaj atan, DM'den yazan, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese çok teşekkür ederim. Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel insanlar biriktirmişiz. Ne kadar şükretsem de az kalır.Bizi Burak'ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim.

Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu. Ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah.Yazacak çok şeyim var ama sığdıramam.Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun"