Gupse Özay'ın sahte hesabı ifşa oldu!

Ünlü oyuncu Gupse Özay'dan, Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sunduğu 'Mücbir Sebepler' itirafı geldi. Özay, habersizce canlı yayına alınmaktan korktuğu için sahte hesap açtığını itiraf etti.

Gupse Özay'ın sahte hesabı ifşa oldu!
Gupse Özay, yaptığı paylaşımla hem bir itirafta bulundu hem herkesi güldürdü.
Karantina döneminde 'Mücbir Sebepler' adında yaptıkları canlı yayınlarla dikkat çeken Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş, geniş bir kitle yakaladı.
Özellikle programa aniden aldıkları ünlü isimler de olunca, izlenme oranları bir hayli arttı. İşte Gupse Özay da bu ihtimalden korktuğunu ve aniden yayına alınmak istemediği için kendisine bir sahte hesap açtığını açıkladı.

Hesabı, Melikşah Altuntaş adına açtığını itiraf eden Özay, Altuntaş hakkında fotoğraflar ve çeşitli mesajlar da yayınladığını söyledi.
Bunu 'Mücbir Sebepler'i gizli gizli izlemek için açtığını itiraf eden oyuncu, sonrasında yaşadıklarını uzun uzun anlattı. Melikşah’ın kendisi için uzaklaştırma kararı aldırdığını söyleyen ünlü oyuncu, Ezgi Mola’ya da yorum yaptığını açıkladı.

İşte Özay'ın o itirafı:

“Evet arkadaşlar. Bundan bir ay önce Mücbir'i gizli izlemek için bir sahte hesap açmıştım. Çünkü Bartu Küçükçağlayan bir anda insanı canlı yayına alıyordu ve ben her an bu gerginlikle yaşayamıyordum. Gel zaman git zaman sahte hesap bana renksiz gelmeye başladı ve neden Melikşah Altuntaş’ın hayran sayfası olmayayım ki diye düşünüp fotoğraflar koydum."

"Sonra birden insanlar beni takip etmeye ve beğenmeye başladı. Heyecanlanmıştım. Daha çok foto ve daha çok aşk cümleleri yazmak istiyordu canım. Ve yazıyordum da. Dünden önceki canlı yayında Melikşah'a yazdığım hayran cümleleri fazla abartılı oldu ve Melikşah rahatsız oldu."

"Oysa sadece ‘Yalvarırım bana öpücük gönder, nerede oturuyorsun geleceğim’ gibi şeyler yazmıştım. Bartu bu sahte hesabı blokladı. Çok üzüldüm. Bartu'ya durumu anlattım. Bartu çok güldü. Melikşah'a söylemesini istemedim."

"Dünkü canlı yayında daha sakin iltifatlar ediyordum ki, Bartu, 'Melikşah'ın Gözleri' sayfamı yayına aldı. Orada artık kimliğimi gizleyemezdim ve her şey ortaya çıkmıştı. Melikşah hakkımda uzaklaştırma kararı aldırtmış. Keyfi bilir."

"Neyse, bu harika sayfa dünden beri deliler gibi takip ediliyor ve ne yapacağım bilmiyorum. 7000 kişi falan olmak üzere. Fotoğraf koymam lazım. Sahtehesaptan ‘Ezgi Mola çok antipatik’ yazmıştım. Ezgi Mola bunu okumuş ama cevap vermemiş. Ne muhattap olacağım diye düşünmüş. Kendisi bilir”