Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez kiminle aldattı? Murat Göğebakan ne zaman vefat etti?

Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez gündemde sıkça konuşulan konular arasında yerini aldı. 46 yaşındayken hayata gözlerini yuman ünlü şarkıcı, vefat etmeden önce eşinden ihanet iddiaları sebebiyle boşanmıştı. Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan, “Oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez'in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti ölümü seçti” sözleriyle konuşulmaya başladı. Sema Bekmez hakkındaki detaylı bilgiler haberimizde…

Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez kiminle aldattı? Murat Göğebakan ne zaman vefat etti?
Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez yeniden gündeme geldi. 46 yaşındayken hayata gözlerini yuman sevilen sanatçı, vefat etmeden önce eşinden ihanet iddiaları sebebiyle boşanmıştı. Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan ise, “Oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez'in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti ölümü seçti” ifadeleriyle adından söz ettiriyor. Murat Göğebakan'ın eşi Sema Bekmez ile ilgili ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz.

MURAT GÖĞEBAKAN'IN EŞİ SEMA BEKMEZ KİMİNLE ALDATTI?

Murat Göğebakan, 2000 yılında Sema Bekmez'le nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık 11 yıl süren evlilik 2011 yılında son bulmuştu; çiftin bu evlilikten Bülent isminde bir de oğulları var.

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez'le yollarını ayırmıştı; söz konusu ayrılığın gerekçesi ise ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açmış ve çift 2011 yılında resmen boşanmıştı.

Sema Bekmez ise Murat Göğebakan'dan boşanmasına sebep olan, kendisinden 20 yaş küçük basketbolcu Doğan Deniz Yiğit ile çıktığı gece turunda objektife yakalanmıştı.

Sevilen sanatçı Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan, vefat eden oğlunun sonrasında boşanma hadisesine sebebiyet veren hikayeyi ilk defa anlattı. Anne Hatice Göğebakan, “Oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi, eşi Sema Bekmez'in hasta yatağında ihanetini öğrenince tedaviyi reddetti ölümü seçti” diyerek herkesi duygulandıran bir açıklama yaptı ve gündemde sıkça konuşulan konular arasına girmiş oldu.