Altan Erkekli isyan etti: Hala borç ödüyorum!

Usta oyuncu Altan Erkekli, pandemi sürecinde zorlandıklarını söyleyen meslektaşları hakkında konuştu. Bu sözleri haklı bulan ve herkesin sıkıntılı olduğunu söyleyen Erkekli, "Sanatçıyız dile bir elimiz yağda bir elimiz balda değil ki. Ben hala evimin taksitini ödüyorum" dedi.

Altan Erkekli isyan etti: Hala borç ödüyorum!
Milliyet'te yer alan habere göre; Altan Erkekli, eşi ve küçük oğlu Ali ile Nişantaşı’nda doktor çıkışı objektiflere yansıdı.

Oğlunu doktora getirdiklerini ve ona tabanlık alacaklarını söyleyen usta oyuncu, “Tedirginiz, gözüne far tutulmuş tavşan gibiyiz hala, ‘Oraya buraya elleme, buraya dokunma’ Ali de ilk kez çıkıyor. Mecburen çıktık tabanlık alacağız ona” dedi.

‘Bizi bir elimiz yağda bir elimizde balda zannediyorlar’ diyen Erkekli, yaşanan salgın döneminde herkes gibi kayıpları olduklarını belirtip, en çok sosyal medyada aldıkları sevgisiz mesajlara üzüldüğünü söyledi.

Erkekli, "Bütün Türkiye’nin sıkıntısı oldu. Sanatçı deyince bir eli balda, diğer eli yağda düşünmesinler. Biz de kazandığıyla, dizi olduğunca, bölüm olduğu sürece kazanıyoruz, vergilerimiz var duruyor. Ev taksitimiz var duruyor. Çok enteresan, öyle bir şey yapıyorsunuz ardından 100 bin tane sevgisiz tweet'ler, mesajlar geliyor... Bilmiyorlar ki 65 yaşındaki Altan Erkekli nasıl çalışıyor? Neler yaptı, neleri var?" dedi.

"Çok görülüyor bizim bir evimizin hala borcu var. Herkes trilyonlar kazanmıyor, namusumuzla işler yaptık, ayakta kalmaya çalıştık. Kimsenin malında mülkünde gözümüz yok ama haksız bir şeyler de edinmedik. Namuslu bir soyadı bırakacağız çocuklarımıza.."

Altan Erkekli, daha önce verdiği bir röportajda, "Biz hep kısıtlı bütçeler aldık. Hiç gece hayatım, kumarım olmadı. Tek evim var, başka hiçbir şeyim de yok zaten. Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım" ifadelerini kullanmıştı.

Talat Bulut ise meslektaşı Altan Erkekli'nin "Tek evim var, başka hiçbir şeyim yok. Şu borcum bitsin artık" açıklamasına tepki gösterip "Ah canım Altan Erkekli kıyamam sana. Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun.Her filmde oynamana rağmen 1.000.000 $ evin borcunu ödemek de çok zor. Ömrün uzun olsun" demişti.