Buse Varol ikinci kez anne mi oluyor?

Magazin dünyasının ilgili ile takip ettiği ünlü çift, Alişan ile Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftin örnek evliliği hayranları tarafından her zaman takdir ediliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu Buse Varol yaptığı son paylaşımda kafaları karıştırdı. Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, zafer işareti yaptığı pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Buse Varol’un paylaşımının ardından takipçileri 1 yaşındaki oğlu Burak’a kardeş mi geliyor diye sordu. Takipçileri Varol'un paylaşımına "İkinci çocuk mu geliyor?", "Hamile misin?" gibi yorumlar da yaptı.

Buse Varol ikinci kez anne mi oluyor?
Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, zafer işareti yaptığı pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Takipçileri Varol'un paylaşımına "İkinci çocuk mu geliyor?" ve "Hamile misin?" şeklinde yorumlar yaptı. Şarkıcı Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturdu. Çiftin bebekleri Burak, geçtiğimiz sene dünyaya geldi.

30 yaşındaki Buse Varol, havuz kenarında çekilen bu karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Varol'un zafer işareti yaptığı bu pozuna takipçileri "İkinci çocuk mu geliyor?" ve "Hamile misin?" şeklinde yorumlar yaptı. Alişan'ın önceki gün sosyal medya hesabından "Çok şükür" notu ve nazar boncuğu emojisi ile yaptığı bu paylaşım ise hamilelik iddialarını güçlendirdi.

Çift, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Öte yandan Buse Varol Tektaş, geçtiğimiz aylarda bir programa konuk olmuştu. Oylum Talu'nun sunduğu programda merak edilenleri anlatan Varol, şu ifadeleri kullanmıştı:

"4 ÇOCUK İSTİYORUM AMA İKNA EDEMİYORUM"

29 yaşında anne oldum ama 23-24 yaşında bile anne olmak isterdim. Anne olduktan sonra hayatım daha da güzelleşti. 4 çocuk istiyorum ama Alişan'ı ikna edemiyorum. En az 2 çocuk sahibi olmak istiyorum, çünkü Burak'ın kardeşi olsun...