Ünlü çiftten alkışlanacak hareket!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, yardım severliğini yine konuşturdu. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, Corona virüs döneminde yurt içi ve yurt dışındaki kiracılarının hiçbirinden para almadı. Oyunculuğu kadar örnek aile hayatıyla da geniş hayran kitlesine sahip olan Tolgahan Sayışman, bir kez daha alkışları topladı. Yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden 38 yaşındaki oyuncu Tolgahan Sayışman Corona virüs sürecinde de boş durmadı, kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı

Ünlü çiftten alkışlanacak hareket!
Tolgahan Sayışman, yardım severliğini yine konuşturdu. Ünlü oyuncu ve eşi Almeda Abazi, Corona virüs döneminde yurt içi ve yurt dışındaki kiracılarının hiçbirinden para almadı.

Takvim'in haberine göre: Oyunculuğu kadar örnek aile hayatıyla da geniş hayran kitlesine sahip olan Tolgahan Sayışman, bir kez daha alkışları topladı.

Yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden 38 yaşındaki oyuncu, Coronavirüs sürecinde de boş durmadı.

Kazandığı parayı gayrimenkule yatıran Sayışman, şunları söyledi: 'Salgın döneminde hem yurtiçi hem yurtdışı kiracılarımdan normalleşene kadar kira almak istemedim.

Tüm dünyada insanlar, ekonomik anlamda da zor günler geçiriyor. Ben de elimden geldiğince kiracılarıma bu şekilde destek vermek istedim.'

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den pandemi döneminde alkışlık hareket! Yardım severliğini yine konuşturdu