Katie Price yeni evi için medyum çağırdı

Bir süredir hem kariyeri hem de maddi açıdan sıkıntılı günler geçiren televizyon yıldızı Katie Price, taşındığı evinde hayalet olup olmadığını öğrenmek için medyuma başvurdu.

Model ve televizyon yıldızı Katie Price, boşalttığı evinin bakımsızlığı nedeniyle çok konuşuldu.

Uzun zamandır 11 yatak odalı lüks malikanesinde bir hayalet olduğunu, o mülkün lanetlendiğini yakın çevresine anlatan Price, sonunda evi terk etti.

Yeni bir eve taşınan yıldız, burada da aynı sorunun olup olmadığını öğrenmek için bir medyuma danıştı.

LANETLENDİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ
41 yaşındaki Price, bir süredir, Sussex bölgesinde bulunan 2 milyon sterlin değerindeki evinin lanetlendiğini, içinde hayalet olduğunu iddia ediyordu.

Hatta bu yüzden bu evi boşaltıp Surrey de eski eşine yakın başka bir eve taşınmıştı. Price yeni taşındığı bu kiralık ev için ayda 4 bin 250 sterlin kira ödüyor.

Taşındığı evde de aynı sıkıntıları yaşamak istemeyen İngiliz yıldız, peşinde hayaletler olup olmadığını öğrenmek istediği için medyum çağırdı. Böylece yeni kiralık evinde hayalet bulunmadığını, bu yeni evin lanetli olmadığını bu şekilde teyit etmiş oldu.

Price'a yakın kaynakların İngiliz basınına verdiği bilgiye göre; yıldız evini medyuma kontrol ettirince içi rahat etti. Hatta ünlü modelin çevresine hayatında ilk kez hayaletsiz bir evde yaşadığını; şansın kendisinden yana dönmeye başladığını hissettiğini söylediği de ileri sürüldü.

AŞK HAYATI DURAĞAN
Öte yandan eve gelen medyum Price'a yakın geleceğiyle ilgili bilgiler de verdi. Buna göre televizyon yıldızının aşk hayatında bir hareketlilik görünmüyor.

Price'ın ise 'Şu sıralar beş çocuğuma odaklanıp onlarla ilgilenmek istiyorum' diyerek bu tahminden memnun olduğu belirtildi.