Adele'in son halini görenler tanıyamadı!

Eşi Simon Konecki'den boşandıktan sonra 45 kilo verdiği öğrenilen dünyaca ünlü şarkıcı Adele son görüntüsünü paylaştı. Adeta iğne ipliğe dönen dünyaca ünlü şarkıcıyı görenler tanımakta zorluk çekti. 32 yaşında giren yıldız şarkıcı doğum gününü kutlayan hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kıvrımlı bedeniyle tanınan Grammy ödüllü dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, verdiği kilolardan sonra yeni görünümüyle gündemde. Simon Konecki ile 2016'da başlayan evliliğini geçen yıl sona erdiren Adele, boşanmanın ardından hızla kilo kaybetti.

1 yıl içinde tam 45 kilo verdiği öğrenilen ünlü şarkıcı doğum günü kutlayan herkese bir ödül nazarında yeni görünümünü paylaştığı. Dünyanın en iyi gırtlaklarına sahip olan şarkıcı sevenlerine "Dilerim bu çılgın dönemde hepiniz güvendesinizdir" diye seslendi.

Şarkıcı, koronavirüs sürecinde ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarına da müteşekkir olduğunu ifade etti. Takipçileri, Adele'in geçirdiği değişimle ilgili yorum yağdırdı. Birçok takipçi şarkıcının giderek daha da incelmesine hayret ettiğini ifade etti.

Adele'in son halini görenler tanıyamadı!

Bazı takipçileri ünlü şarkıcı için "Bu kişinin Adele olduğuna kimse inandıramaz beni" yorumuyla değişim karşısında şaşkınlığını dile getirdi.8Goodis, Adele'in çok fazla spor yapmayı sevmediğini söyleyerek, zayıflığının yüzde 90 oranda diyet yapmasından kaynaklandığını söyledi. Ancak ünlü şarkıcıya, Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Williams ile birlikte egzersiz yaptırdığını anlattı.

Ünlü şarkıcının geçtiğimiz aylarda objektiflere yansıyan görüntüsü ise bir hayli hayret vericiydi. Bir yıl içinde yudum yudum eriyen sevilen şarkıcının eğilerek verdiği pozda zayıflamaktan sarkan göğüsleri hayranlarının dikkatinden kaçmadı.