Arzum Onan yıllar sonra açıkladı

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, Instagram'da 1993 Avrupa Güzeli Arzum Onan ile canlı yayında röportaj yaptı. Onan, evliliğinden güzellik sırlarına kadar merak edilenleri anlattı.

Arzum Onan yıllar sonra açıkladı
Özlem Kaymaz, yakın arkadaşı Arzum Onan’ı canlı yayına çok zor ikna ettiğini söyledi: “Kıramadı arkadaşını, süslendi püslendi geldi.” Arzum Onan ise “Bu günlerde süslenmek, püslenmek iyi geliyor. Ama zaten sözünü asla yere düşürmezdim, geldim” diyerek karşılık verdi.

Ardından ortak anılarından bahseden Kaymaz, “Tanışmamız yarışmadan sonra oldu. Arzu’yu ilk gördüğüm günü hatırlıyorum. Erdem Kıramer saçını hazırlıyordu ve ilk orada karşılaşmıştık. Ben sana tacımı devredemedim biliyorsun değil mi? Keşke ben sana tacımı verebilseydim" dedi.

'GENETİK AÇIDAN TORPİLLİYİM'
Güzellik konusunda konuşan Onan, "Herkes kendime nasıl baktığımı merak ediyor. Fazla makyaj yapmam, çok su içerim. Ama işin aslı; genetik açıdan torpilliyim. Annem ve teyzem de çok güzeldir" dedi. 1996 yılından beri oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evli olan Arzum Onan, 'Mutlu evliliğin sırrı ne?' sorusuna, "Aslında bir sırrı yok. Evlilik emek ister. Emeksiz yürümez. Zaman, sabır,disiplin gerekir. İnsan yeri geliyor, kendine bile tahammül edemiyor, değişiyor ve dönüşüyor" diye yanıt verdi.

'2. ÇOCUK YAPACAKTIK AMA...'
Sonrasında neden 2. çocuk yapmadıkları sorusuna yanıt veren güzel oyuncu, "İkinci çocuk yapacaktık ama sağlık sorunları baş gösterdi. Sonra da Can ile kardeşinin arasının fazla olmasını istemedim" dedi.2004 yılında lenf kanserine yakalanan Arzum Onan, iki yıllık tedavinin ardından hastalığı yenmişti.