Büşra Pekin’den sosyal medyayı sallayan paylaşım!

Karantina günlerini sosyal medyadan paylaştığı videolarla keyifli hale getiren Büşra Pekin, son yaptığı videosuyla gündeme oturdu. Son dönemin başarılı kadın komedi oyuncuları arasında olan Büşra Pekin, paylaşımıyla milyonların duygularına tercüman oldu. "Bakanım bu haberi dört gözle bekliyoruz" notunu düştüğü videoyla kısa sürede 400 bine yakın izlenme oranına ulaştı.

Büşra Pekin’den sosyal medyayı sallayan paylaşım!
Karantina sürecini evinde geçiren oyuncu Büşra Pekin, çektiği birbirinden renkli videolar ile bu süreci keyifli hale getirdi. Son dönemin başarılı kadın komedi oyuncuları arasında olan Büşra Pekin, Instagram hesabından paylaştığı son videoda milyonların duygularına tercüman oldu. "Bakanım bu haberi dört gözle bekliyoruz" notunu düştüğü videoda Büşra Pekin, yine farklı bir çalışmaya imza attı ve kısa sürede 400 bine yakın izlenme oranına ulaştı. Altı yıllık ilişkilerini geçtiğimiz sene sonlandıran oyuncu Büşra Pekin ve müzisyen Ersay Üner'in karantinada yeniden bir araya geldiği öğrenildi.

Büşra Pekin’den sosyal medyayı sallayan paylaşım: Bakanım bu haberi dört gözle bekliyoruz
Amerika'ya taşınma kararı yüzünden karşı karşıya gelen ve ayrılık kararı alan ünlü çift, birlikteliklerine ikinci bir şans daha verdi. Aynı site içinde yaşamaya devam eden çift, karantina günlerinde de birbirlerine destek oldu. Üner'in evde tek başına kalmasından dolayı üzülen Büşra Pekin, eski erkek arkadaşına yemekler yapıp götürdü. Üner'in evini temizlemesine de yardımcı olan Büşra Pekin'in bu hareketleri, sönen aşkın küllerini yeniden alevlendirdi. İkili, bir süredir ikinci baharlarını yaşıyor.