Acun Ilıcalı'dan Survivor'da Yılmaz Erdoğan itirafı

Survivor 2020'de 24 Mayıs akşamı birbirinden renkli görüntülere ve itiraflara sahne oldu. Acun Ilıcalı ile ünlüler takımından elenen Ersin Korkut ve Mert Öcal, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama Bayram Özel' programına bağlandı. Başarılı televizyoncu, oyuncu Yılmaz Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan Survivor'da Yılmaz Erdoğan itirafı
Acun Ilıcalı ile Survivor Ersin Korkut ve Mert Öcal, Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen canlı yayında soruları cevapladı.

Ünlü televizyoncu, aynı zamanda Ersin Korkut'un kuzeni olan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan ile maç yapacaklarını açıkladı ve merak edilen detayları anlattı.

"Sevgili Yılmaz'la da konuştuk, maç yapıyoruz. Acun Medya, Yılmaz Erdoğan'ın takımına karşı. Allah'a şükür bir kanalımız da var, bu maçı yayınlayabiliriz de. Yılmaz'a da soracağım, kabul ederse yayınlayacağım. Ya Marmaris'e geleceğiz ya da İstanbul'da yapacağız" dedi.

Mert Öcal'ın, "Maç kumda mı, halı sahada mı olacak? Neden burada halı sahanız yok, hep kum" sorusuna Ilıcalı, "Onun söylediği saha çim. Çeşme'de kum var, İstanmbul'da suni çim var. Hatta Mustafa Erdoğan'la da konuştuk. Yılmaz'la konuşurken telefonu aldı, 'hazırız Acun' dedi. Onlar çok iddialı, biz de iddialıyız" yanıtını verdi.

Ersin Korkut'un "Yılmaz abinin çiftliğini gördün galiba" sözleri üzerine başarılı yapımcı, "Bir gün geldim, Yılmaz'ı ziyarete gitmiştim ama çok kalamadım. Güzel bir gün geçirmiştik. Aslında Yılmaz'ın çiftliği orada, bizimki de burada gibi. Dominik'te bu alanı kendi çiftliğimize çevirdik. Bu alan kontrolümüzde çok şükür" şeklinde konuştu.

Ersin Korkut, Survivor yarışmasına katıldıktan skısa süre sonra köpeği Mes hayatını kaybedince, ona kötü haberi Acun Ilıcalı verememişti. Ilıcalı, kuzeni Yılmaz Erdoğan'dan yardım istemiş ve bu haberi onun vermesini istemişti.