Özge'ye sevgilisinden büyük jest!

Özge Ulusoy, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan ünlü manken, sevgilisi tahsis ettiği şoförlü araca bindi.

Nişantaşı'ndaki bir mağaza çıkışı görüntülenen Özge Ulusoy, daha önceden almış olduğu kıyafetlerini değiştirmeye geldiğini belirterek, 'İadelerim vardı, onları verdim. Mağazada herkes çok ilgiliydi, kabine girip hiçbir şey denemedim' dedi.

Salgın sürecinde en çok ailesinden uzakta olduğu için zorlandığını dile getiren 37 yaşındaki model, 'Aile büyüklerim uzakta, onları göremediğim için zorlandım. Sürecin en başından beri çok tedbirli davrandım. Geçtiğimiz hafta kuaföre gittim ama çok dokunmatik biri değilim. Sık sık ellerimi yıkarım, benim de temizlik takıntım var. Benim için fazla değişik bir durum olmadı' dedi.

Her sektörde olduğu gibi sanat camiasının da ekonomik kayıp yaşadığını ancak bunu söylemeyi uygun bulmadığını vurgulayan Ulusoy, 'İç dünyama döndüm. Çok dua ettim, meditasyon yaptım. Bundan sonra sosyal yardım kuruluşlarında daha aktif yer almaya çalışacağım. Herkes tabii maddi kayıplara uğradı. O kadar zor şeyler yaşayanlar var ki, benim kendimle ilgili konuşmam doğru olmaz. Ben şükrettim, hamdolsun demeyi tercih ettim' şeklinde konuştu.

Özel hayatıyla ilgili sorular üzerine basın mensuplarından koşar adım uzaklaşan ünlü mankenin, sevgilisi Faruk Çolakoğlu'nun tahsis ettiği özel aracın şoförüne paketlerini teslim etmesi dikkatlerden kaçmadı.