Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı!

Ocak ayında aşk yaşamaya başlayan ve birbirlerine iltifat yağdıran Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz evleneceklerini açıklamıştı. Düğün alışverişine başlayan çift, mart ayında olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Son gelen bilgiye göre Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı.

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı!
Sevda Demirel'in, cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ile ocak ayında aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Doruk Doğrusöz, “O benim Şems’im, ben de onun Mevlana’sıyım. Aşkın en güzelini; beklentisiz olanını yaşıyoruz. Aşk dediğin şey seksten ibaret değildir. Öyle olsa genelevler tapınak olurdu” diyerek, Sevda Demirel'e olan aşkını ilan etmişti.

Doruk Doğrusöz, şubat ayında, "Gel en güzel günleri beraber yaşayalım" diyerek Sevda Demirel'e evlenme teklifi etmişti.

Katıldığı stil yarışmasıyla ünlenen Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel 14 Şubat'ta nişanlanacaktı. Ancak ilişkileri gibi sürpriz bir şekilde bitti.

Gazeteci Bilal Özcan'a konuşan Sevda Demirel, biten ilişkisinden bahsetti ve cinsel hayatları hakkında konuştu.

Doruk'a aşıktım. Bu hemen olacak bir şey değil. Bir ameliyat olması gerekiyor, yurt dışında olacak. Biz birbirimize sarılıp çok güzel uyuyorduk. "Doruk'u hiç çıplak görmedim, asla. Hiç merak da etmedim. Doruk her şeyiyle bir erkek. Ruhu, yaşamı, kokusu, horlaması.

'Beni öldürebilirdi'
Doruk bana hiç vurmadı. Sadece çok sinirlendiği bir anda onu bileklerinden tutunca beni sırt üstü yere itti. Ben güçlü bir kadınım gardımı alsaydım beni itemezdi, o an boşluğuma geldi."Başım ve belim yere çarptığı için büyük ağrılar yaşadım. Zaten daha önce de bir beyin ameliyatı olmuştum.

Beynimde tümör vardı ve bu tekrarlanabilir. Beni o hareketi öldürebilirdi. Korktum ve ilişkinin olamayacağını anladım. Fiziksel reaksiyonlar o ilişkide devreye girdiği için bitmeye mahkum. Öfke kontrolü olmadığı için bu şiddete dönebilirdi.

Sevda Demirel'in annesi bayıldı
Sevda Demirel'in annesi Doruk Doğrusöz ile ilişkisini duyunca bayılmıştı.

Benim kızım duygu durum bozukluğu yasıyor olmalı. En son ilişkisinden sonra bavulunu toplayıp her şeyini bırakıp gitti. Kendini yalnızlığa itti. Panik atak oldu. Şimdi bir travma daha geçirip üzülmesini istemem. Bu yüzden ben bu ilişkiye cinsel bazdan değil kızım böyle bir ilişkiye hazır değil bu yüzden de karşıyım.

Onun üzülüp yıpranmasını bir anne olarak istemem. Haberi okuyunca bayılmışım. Komşularım ambulans çağırmış gözümü hastaneye açtım Kızıma bavulunu topla Almanya'ya geliyorsun dedim.

Büşra Eyen de haberlerden öğrendi
Doruk Doğrusöz, 2018 Bikini Fitness Şampiyonu ve milli sporcu Büşra Eyen ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ikili, sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel’in birlikte olduğunu, el ele görüntülendiğini haberlerden öğrenen Eyen, "Gayet iyiyim. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Ben de haberlerden öğrendim. Kendi hayatları. Ne yaşamak istiyorsa yaşasınlar" açıklamasını yapmıştı.

'Selam canım ben Doruk'a aşık oldum'
Büşra Eyen, Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel daha önceden tanışıyorlardı. ‘Eleştiri’ yağmuruna tutulan Büşra ve Doruk’un ilişkilerinin en büyük destekçisi de Sevda Demirel’di. İkili el ele görüntülendikten sonra Sevda Demirel, Büşra Eyen’e sosyal medyadan mesaj attı.