Rüzgar Erkoçlar o mesajı ifşa etti!

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmesiyle ilgili mesaj gönderen takipçisini ifşaladı.

Rüzgar Erkoçlar o mesajı ifşa etti!
Yıllar önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Rüzgar Erkoçlar, şimdilerde yeni hayatına mutlu bir şekilde devam ediyor.

Rüzgar Erkoçlar o mesajı ifşa etti!

"NE EVLİLİĞİ, NE ÇOCUĞU!"

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Erkoçlar, bir sosyal medya kullanıcısının kendisine yolladığı 'Mahşer günü nasıl hesap vereceğini hiç düşündün mü? Biraz midem bulanıyor ve acıyarak seyrediyorum seni. Sayın hem kadın hem erkek. Senin sonun da aynı Bülent Ersoy gibi ortada sürünen yaşlı bir fosil olacaksın, ne evliliği ne çocuğu. Dünyanı, ahiretini mahvettin' şeklindeki mesajı ifşa etti.

Rüzgar Erkoçlar, kendisine gönderilen mesajı, "Böyle birkaç densiz var, artık paylaşacağım bunları, insanlar canıyla uğraşırken dışarıda, bunların kafa hala burada" diyerek yanıtladı.

Ardından o kişiye gönderdiği uzunca yazıyı da takipçileriyle paylaşan Erkoçlar'a destek mesajları geldi.

Kendisine gelen destek mesajları için teşekkür eden Rüzgar Erkoçlar, bunu farkındalık yaratmak için yaptığını ve bu tarz yorumların kendisini çok da etkilemediğini dile getirdi.

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, 2017 yılında Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine girmişti.