Hande Ataizi'den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması!

Hande Ataizi, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Kenan İmirzalıoğlu için "Kenan İmirzalıoğlu'yu hiç yetenekli bulmuyorum. Sokaktan geçen bir adamı alıp onun yerine koy, o adam daha iyi oynar!" demişti. Ataizi'den o sözler için açıklama geldi.

Uzun zamandır ekranlardan uzakta olan oyuncu Hande Ataizi, üç hafta önce Ertem Şener'in YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğendiğini dile getiren Ataizi'nin, Kenan İmirzalioğlu ile ilgili yorumu haftalar sonra sosyal medyada gündem oldu.

Çocukların sokağa çıkma iznini değerlendiren Hande Atasizi, oğluyla çimlerin üzerinde oynayarak, vakit geçirdi. 46 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu hakkında yaptığı açıklama hakkında, "Kenan'ı seviyorum. Hiçbir kişisel çatışmam yok. O programda 'Kıvanç mı, Kenan mı?' sorusu sorulduğunda, ki nefret ediyorum o tip sorulardan, hep bir polemik oluyor. Kıvanç'ı beğendiğimi söyledim. Kenan'ın da daha belli karakterlerde oynadığını söyledim ama olay buraya geldi" ifadelerini kullandı.

Ataizi, "Kötü bir niyetle söylemedim. İnsanlar karantinada, evlerinde otururken niye böyle negatif şeyler duysunlar? Biraz patavatsızlık ettim. Ben de oyuncu olduğum için nacizane fikrimi beyan ettim" dedi.