Fahriye Evcen'in yaptığı paylaşım korkuttu!

Fahriye Evcen Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu! Kuruluş Osman'ın oyuncusu Burak Özçivit ile 2017 yılında dünyaevine giren 33 yaşındaki Fahriye Evcen, geçtiğimiz yılın nisan ayında anne olmuştu. Oğlu Karan'ı kucağına aldıktan kısa bir süre sonra doğum kilolarından kurtulan Fahriye Evcen son hali ile magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram'dan 'doğayla ben, benimle doğa' notuyla yeşiller içerisinde fotoğraflar paylaşan Fahriye Evcen'in saçını gören hayranları korktu.

Fahriye Evcen, oğlu Karan ile ilgilendiği için ekranlardan uzak olsa da sosyal medyada oldukça aktif. Karantina döneminde bahçeye çıkarak güzel havanın keyfini çıkaran oyuncu, çekildiği kareleri Instagram hesabından, 'Doğayla ben, benimle doğa' notuyla paylaştı. Evcen'in bu gönderisi kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fahriye Evcen'in yaptığı paylaşım korkuttu!

Fahriye Evcen'in bu fotoğrafını gören hayranları ilk başta saçını kestirdiğini zannetiklerini ve bir hayli üzüldüklerini dile getirdiler. Oysaki güzel oyuncunun saçı yalnızca üzerindeki poların içindeydi...